« Seks
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
ZNATE LI?

5 vrsta seksa koje žene obožavaju

Ako ste muškarac i nedostaje vam inspiracije, portal Askmen napravio je posao umjesto vas i pitao žene kakav seks im je najdraži.

Ovo će im sigurno biti drago...
Ovo će im sigurno biti drago... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

najdraži seks

Rutina u krevetu dolazi puno brže nego što mislite, a čim to primjetite došlo je vrijeme za unošenje nekih promjena. Ako ste muškarac i nedostaje vam inspiracije, portal Askmen napravio je posao umjesto vas i pitao žene kakav seks im je najdraži.

Pa, evo 5 vrsta seksa koji žene najviše vole:

Čvršći seks - idealan je za situacije kad niste u spavaćoj sobi - primjerice, kuhinja je sjajno mjesto. Čvrst stisak i skidanje odjeće uz strasne poljupce može vas na kraju odvesti i do kreveta, a može završiti kao brzi seks, no ženama su obje varijante jako drage. 

Pomirbeni seks - obožavaju ga oba partnera, jer je po definiciji strastven i žestok, a poslije njega obavezno slijedi dugo maženje, što žene naročito vole.

Romantičan seks - muškarcima je to nekako gnjavaža. Ipak, senzibilnijim muškarcima ni to nije strano, pogotovo u trenucima kad imaju više vremena i kad ih ne drma stres s radnog mjesta - znači, vikendom. Kad se na stolu pojavi boca dobrog vina, žena već može pretpostaviti što slijedi.

>> Najbolji seks počinje u četrdesetima >>

Zavodljiv seks - žene obožavaju kad ih muškarac pokušava zavesti, bez obzira je li veza svježa ili traje već desetljećima. Znači, dubok pogled u oči koji istovremeno govori volim te i želim te je ono što se traži, nakon toga slijedi vatromet.

Začinjen seks - drag je ženama jednako kao i muškarcima, samo ih trebate pitati što bi zapravo željele ... no, nemojte se iznenaditi kad vam kažu.

23.10.2017. 21:29:00
Novi komentar
nužno
nužno