« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
POTPUNA BLAMAŽA

5 glupih stvari koje muškarci rade kako bi impresionirali žene

Još od kad je Adam zagrizao u jabuku zbog Eve, muškarci rade glupe stvari kako bi impresionirali ljepši spol

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

sud u Dubrovniku

Radi se o poziciji u kojoj će se svaki muškarac naći barem jednom u životu. Toliko ste očajni da impresionirate svoju odabranicu da ste spremni od sebe napraviti potpunog idiota. Pogledajte o kojim stvarima je riječ.

1. Konzumiranje prevelikih količina alkohola - naravno, malo alkohola može podići samopouzdanje, ali pretjerivanje i pravljenje budale od sebe kako biste zabavili suprotni spol samo će dovesti do kontraefekta. Zapamtite, ovakvi ekscesi više ne prolaze ni kod napaljenih tinejdžerica.

2. Glumljenje frajera - jedina stvar koja je gora od sramežljivog muškarca na tulumu jest onaj koji se pokušava pretvarati da je cool. Ako ste sramežljivi koga briga? Nosite se s tim i možda ćete izgledati zanimljivo. No ako se pokušavate ponašati kao frajer jer mislite da to privlači djevojke, samo podcjenjujete njihovu sposobnost procjene te ispadate smiješni i isforsirani.

>> 5 stvari koje niste znali o muškarcima

3. Nošenje uskih majica kako biste pokazali svoje mišiće - ok, razumijemo da ste ponosni na izgrađenu figuru nakon sati, mjeseci i godina provedenih u teretani. Ali to ne znači da ćete time privući pažnju svake djevojke. Dapače, prije ćete privući pažnju određene skupine muškaraca. Ako baš morate, odvedite vašu odabranicu na plažu ili bazen. Inače, obucite normalnu majicu.

4. Tuning automobila - muškarci koji misle da će djevojke poludjeti za njima samo zato što su na svoj stari golf dodali aluminijske felge i sportske gume samo su bacili novac. Jer čak i ako ju privuče izgled automobila toliko da poželi sjesti unutra, na kraju ćete s njom ipak morati razgovarati vi, a ne automobil. Isto vrijedi i za one koji dižu kredite kako bi kupili bijesne pile iako gladuju.

5. Tetoviranje njezinog imena - čak je i slavni Johnny Depp bio prisiljen prepraviti svoju tetovažu ˝Winona forever˝ u ˝Wino forever˝, ali i dalje ne izgleda dobro. Treba li što dodatno reći?

18.09.2012. 09:22:00
Novi komentar
nužno
nužno