« Žene
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
EH, DA... :)

3 znaka da ste u vezi s pogrešnim muškarcem

Ako se trenutačno nalazite u nedoumici je li vaš trenutni partner dobar odabir za vas, možda bi vam sljedeća tri pokazatelja mogla pomoći...

Ne, on nije taj...
Ne, on nije taj... (Arhiva)
Više o

veza

,

pogreška

Veze po definiciji imaju svoje uspone i padove, što je savršeno normalno i očekivano. No, jednako tako je normalno pitati se jeste li pronašli pravog?

Takvu dilemu možete riješiti prepoznavanjem znakova koji će vam jasno reći jeste li u vezi s pravom osobom.

Pokušavate zanemariti njegove mane - iako vam sve više smetaju, neprestano pokušavate ignorirati njegove loše strane i tako postajete sve nesretnijom. Vrijeme je da se trgnete i suočite s realnošću jer odugovlačenjem s pogrešnim muškarcem sebi stojite na putu ka pronalasku prave ljubavi.

Primjećujete promjene - ako se ni on više ne doima zainteresiranim i "zagrijanim" za vas vjerojatno se nešto mota i po njegovim mislima. Ako vam vaš unutarnji glas govori da biste trebale nešto poduzeti, onda je vrijeme da to i učinite. Razgovarajte s njim i donesite odluku koja je najbolja za oboje.

Zajedno ste iz pogrešnih razloga - djelomično ste s njim iz navike, a djelomično zbog toga što se bojite samoće. Vaše zajedničko vrijeme vas više ne uzbuđuje kao prije te često imate osjećaj da ste s njim samo kako biste potratili nekoliko sati u danu.

10.06.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno