« Žene
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
OTVORITE SE

3 tajne koje ne smijete sakrivati od partnera

Svaki čovjek može i mora imati neke svoje tajne koje ne dijeli niti s partnerom i to je u redu, no ove tri stvari ne spadaju u to

Ove stvari ne smiju biti tajne
Ove stvari ne smiju biti tajne (Arhiva)
Više o

tajne

,

partner

,

dijeljenje tajni

Komunikacija je jedan od temelja svake kvalitetne veze, no jednako tako je za svaku osobu dobro da ima neke svoje male tajne koje ne želi podijeliti ni sa kim, održavajući na taj način svoju individualnost.

No, kako te dvije stvari pomiriti u dobroj vezi? Od partnera se očekuje da budu otvoreni i međusobno dijele (gotovo) sve, pa se tajne tu baš i ne uklapaju. Ipak, dozvoljene su, no sve dok nisu jedna od ove tri stvari:

Problemi u vezi - ako vas muči neki aspekt njegova ponašanja, to mu trebate dati do znanja, no ne u svađi kao argument za vašu teoriju, već u mirnom i civiliziranom, otvorenom razgovoru dvije osobe koje se vole i žive zajedno. Nekad to nije baš najjednostavnije, ali potrudite se - ipak je on vaš partner.

Prošlost - tu se obično skriva najviše tajni koje se drže podalje od partnera, no nije rijetkost da se takvo ponašanje osobi obije o glavu u trenucima kada joj to najmanje treba. Ako i niste bili iskreni na početku veze po tom pitanju, potrudite se skupiti hrabrosti i neku crnu točku što prije reći partneru, kako ne bi došlo do komplikacija u najgorem mogućem trenutku.

Seksualno nezadovoljstvo - problemi u krevetu trebaju se staviti na stol, otvoreno, jasno i glasno, bez uvijanja i zaobilaženja. Ako morate glumiti da ste zadovoljeni, recite to partneru jer će on inače misliti da je sve u redu - a vaše će se nezadovoljstvo gomilati i ... tko zna kako će to završiti.

30.08.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno