« Žene
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
STVARNO?

Kako unaprijed prepoznati nevjernog muškarca?

Iako je mnogima teško razumjeti to što nevjera sve više postaje problem za mnoge brakove, američki motivacijski govornik i pisac DeVon Franklin kaže da je samo jedan uzrok tome i da je zapravo vrlo jednostavan

Kako znati da je dragi nestašan? Lako!
Kako znati da je dragi nestašan? Lako! (Arhiva)
Više o

nevjera

,

muškarci

,

znakovi nevjere

Nevjera je vjerojatno najgora stvar koja se može dogoditi u braku, a žene bi dale sve da mogu unaprijed znati je li njihov potencijalni suprug sklon takvom ponašanju. Kod nekih je to očito, no kod većine ... jednostavno nikad ne znate.

E, pa američki motivacijski govornik i pisac DeVon Franklin kaže da je samo jedan uzrok tome i da je zapravo vrlo jednostavan - treba ga tražiti u ponašanju prije vjenčanja.

Kako je Franklin pojasnio gostujući u emisiji "Nedjelja za dušu" ("Super Soul Sunday") kod Oprah Winfrey, u kojoj se govorilo o muško-ženskim odnosima, seksu i celibatu, ali i u svojoj knjizi "The Wait", sve je posljedica "nepromišljenosti i kaosa".

Svaki čovjek, pojašnjava, kroz proces odrastanja usvaja određene obrasce ponašanja među kojima ima onih pozitivnih, ali i onih koji nas, kako kaže, "ubijaju i guše".

Prije nego navedemo Franklinovo prilično jednostavno objašnjenje zašto se nevjera može lako razumjeti, valja reći de je on oženjen od 2012. godine i da je prije braka sa sadašnjom suprugom Meagan Good, tvrdi, živio u celibatu.

Ističe da će se određeno seksualno ponašanje prije braka nastaviti i u braku te će se doživljavati kao prihvatljivo.

"Ako sam bio discipliniran, što se tiče seksa, prije braka, bit ću discipliniran i kad se oženim", jednostavan je zaključak Amerikanca.

"I mi se pitamo zašto tako puno brakova propada i zašto je tako puno nevjere", dodaje.

Zaključuje da se ljudi prečesto nadaju da će promijeniti svoje ponašanje, ali da to nije tako jednostavno: "Ne. Ono što ste radili, kakve ste navike imali, ostaje, one su još uvijek tu", citira Huffingtonpost riječi DeVona Franklina.

31.08.2016. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno