« Žene
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
STVARNO?

Zaljubljenost se prepoznaje u - poljupcu

Već prema strani lica koju vam partner nudi možete s velikom sigurnošću pretpostaviti koliko je zapravo zaljubljen u vas

Na koju stranu naginje glavu?
Na koju stranu naginje glavu? (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

poljubac

,

znakovi zaljubljenosti

,

naginjanje glave

Znakovi zaljubljenosti su razni, a ako niste znali, i način na koji vas vaš partner ljubi pokazuje koliko je zapravo zaljubljen u vas

Zašto? Zapravo je odgovor jednostavan - mozak ima dvije polutke, lijevu i desnu, a aktivnost na jednoj strani mozga uzrokuje djelovanja na drugoj strani tijela. To znači da, kako su dijelovi mozga zaduženi za emocije na desnoj strani mozga, lijeva strana lica pokazuje više osjećaja od desne.

Sada zvuči logično da ljubavnici u većini slučajeva prilikom poljupca naginju glavu na desnu stranu kad ljube partnera, a na lijevu kad ljube, primjerice, rodbinu ili prijatelje - na taj način pokazujemo svoju emotivniju lijevu stranu partneru.

Posljedično, već prema strani lica koju vam partner nudi možete s velikom sigurnošću pretpostaviti koliko je zapravo zaljubljen u vas.

Naravno, postoje i iznimke - ljevaci, pa nemojte odmah paničariti ako ne bude kao što je gore napisano ...

Ako vam ipak fali malo osjećaja zaljubljenosti, lako će vas utješiti dobar ljubavni roman kao što je, recimo, Pogodba slavne autorice Elle Kennedy.

27.08.2016. 21:53:00
Novi komentar
nužno
nužno