« Seks
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE :)

3 stvari o kojima žene ne trebaju brinuti u krevetu

Radi se o svim onim sitnicama koje žene muče prije odlaska u krevet s partnerom, no o ove se tri definitivno ne bi trebale brinuti

Ne berite brige...
Ne berite brige... (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

nesigurnost

Seks, žene i nesigurnost - tri riječi o kojima se može napisati samo jedna rečenica, ali i cijela mala enciklopedija. Naravno, radi se o svim onim sitnicama koje žene muče prije odlaska u krevet s partnerom, no o ove se tri definitivno ne bi trebale brinuti.

Iskustvo - koliko god ga imali (ili nemali), oslonite se na svoj instikt i pratite partnerove pokrete i signale tijela, ne možete pogriješiti.

Izgled - tjelesni nedostaci nekad su stvarni, nekad zamišljeni... no, i jedni i drugi ometaju prepuštanje partneru ako se misli o njima. Savjet - zaboravite na njih, kad muškarac vidi golu ženu, on uživa, a ne gleda ima li celulita, strija ili kilograma viška.

Vrhunac - OK, neki ljudi u trenucima kad postižu vrhunac izgledaju smiješno, tu nema zbora, no ne smijete zaboraviti jednu vrlo važnu stvar - u tom trenutku muškarac je sretan i misli za sebe da je bog seksa jer vas je doveo do orgazma, pa mu je stvarno zadnja stvar na pameti gledati jeste li napravili smiješnu facu...

13.10.2017. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno