« Žene
objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana
ZAPAMTITE!

3 stvari koje muškarci ne praštaju

Postoje tri stvari u vezi preko kojih muškarci jednostavno ne mogu prijeći.... pa razmislite malo

Nemojte da dođe do ovoga...
Nemojte da dođe do ovoga... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

Muškarci su obično popustljivi prema svojim partnericama i dozvolit će im svašta, puno više nego što bi dozvolili svojim prijateljima ili roditeljima, no postoje tri stvari preko kojih jednostavno ne mogu prijeći....

Zanima vas koje? Evo ih:

Odnos mama - sin - ako mu svakodnevno zamjerate mnogo stvari, zapitajte se jeste li spremni šutjeti i trpiti sve to dok god ste zajedno. Ako mu cijeli život mama nije uspjela usaditi neke navike, teško da ćete uspjeti i vi. 

Planiranje njegovog vremena - možda ste vi rođena organizatorica i vaše ideje su genijalne, ali planovi koji uključuju njega, a koje napravite bez njega, neće naići na oduševljenje. Uopće se ne radi o tome je li neki plan dobar ili nije, važno je to što će se on osjećati kao da vam njegovo mišljenje nije bitno i da ga ne poštujete dovoljno. Slobodno razradite ideju, ali svakako ga prvo upoznajte s njom prije nego što ga stavite pred gotov čin.

Prijateljstvo s bivšim - ne kažemo da morate prekinuti svaki kontakt s bivšim partnerom, ali nastojte sadašnjem ne prepričavati vaše kave, sastanke i šale. Koliko god vaš odnos s bivšim bio bezopasan, on će na njega uvijek gledati kao na ozbiljnu prijetnju, tako da što manje zna o vašem druženju - to bolje.

13.05.2019. 21:43:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.05.2019. 11:08
    Najgore sta su sve pokvarene i imaju frendove ba mobtelu varaju sve u16
Novi komentar
nužno
nužno