objavljeno 13.05.2019. 21:43:00
ZAPAMTITE!

3 stvari koje muškarci ne praštaju

Postoje tri stvari u vezi preko kojih muškarci jednostavno ne mogu prijeći.... pa razmislite malo

Nemojte da dođe do ovoga...
Nemojte da dođe do ovoga... (Arhiva)

Muškarci su obično popustljivi prema svojim partnericama i dozvolit će im svašta, puno više nego što bi dozvolili svojim prijateljima ili roditeljima, no postoje tri stvari preko kojih jednostavno ne mogu prijeći....

Zanima vas koje? Evo ih:

Odnos mama - sin - ako mu svakodnevno zamjerate mnogo stvari, zapitajte se jeste li spremni šutjeti i trpiti sve to dok god ste zajedno. Ako mu cijeli život mama nije uspjela usaditi neke navike, teško da ćete uspjeti i vi. 

Planiranje njegovog vremena - možda ste vi rođena organizatorica i vaše ideje su genijalne, ali planovi koji uključuju njega, a koje napravite bez njega, neće naići na oduševljenje. Uopće se ne radi o tome je li neki plan dobar ili nije, važno je to što će se on osjećati kao da vam njegovo mišljenje nije bitno i da ga ne poštujete dovoljno. Slobodno razradite ideju, ali svakako ga prvo upoznajte s njom prije nego što ga stavite pred gotov čin.

Prijateljstvo s bivšim - ne kažemo da morate prekinuti svaki kontakt s bivšim partnerom, ali nastojte sadašnjem ne prepričavati vaše kave, sastanke i šale. Koliko god vaš odnos s bivšim bio bezopasan, on će na njega uvijek gledati kao na ozbiljnu prijetnju, tako da što manje zna o vašem druženju - to bolje.

13.05.2019. 21:43:00
http://m.metro-portal.hr/3-stvari-koje-muskarci-ne-prastaju/118437/