« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MMM

10 najvećih ženskih želja u seksu

Žene žele da ih ljubite, polako i nježno, pa sve strasnije ... i to uvijek i svugdje, u krevetu, pred trgovinom ili na partyju

Zapamtite i bacite se na posao
Zapamtite i bacite se na posao (DeviantArt)
Više o

žene

,

seks

,

seksualne maštarije

Ženske seksualne maštarije štivo je koje muškarci žele čitati kako bi znali što je ono što njihovu dragu potajno kopka, a sama je previše sramežljiva da bi to zatražila. Istraživanje koje je proveo yourtango.com daje deset najčešćih želja, pa navalite ..

Za početak, žene žele da ih ljubite, polako i nježno, pa sve strasnije ... i to uvijek i svugdje, u krevetu, pred trgovinom ili na partyju. Glavno je da se ljubite.

>> Uzbudljive seksualne fantazije i prljavi fetiši >>

Predigra, misle žene, treba započeti van spavaće sobe, što se njih tiče dobar je i vrući SMS usred radnog dana, sve što će polako zakuhavati atmosferu do večernjeg sastanka pod plahtama.

Žene također žele da muškarac preuzme kontrolu i vodi cijelu priču od početka do kraja, a one će se s povjerenjem propustiti, no ne zaboravite pritom svratiti do njenih intimnih dijelova i pružiti joj oralni seks za pamćenje.

>> O čemu razmišljaju žene tijekom seksa? O drugim frajerima, naravno ... >>

Uz to, žene vole biti u centru pažnje pa će partneru koji im omogući da se tako osjećaju vratiti stostruko, preuzimajući povremeno kontrolu kako bi i on mogao ispuniti svoje maštarije, no sve treba započeti laganim skidanjem i završiti s puno raznih novih ideja.

Možda nije jednostavno, no muškarci koji to uspiju savladati i ispuniti na putu su za sedmo nebo kad im partnerica odluči uzvratiti ...

23.11.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno