« Seks
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
BOLI GLAVA

10 najčešćih isprika za izbjegavanje seksa

Jedan od tri muškarca priznala su kako koriste isprike jer im njihova žena ili partnerica više nije privlačna

Što sve neće reći da odbiju seks ...
Što sve neće reći da odbiju seks ... (Arhiva)
Više o

recesija

,

seks

,

umor

,

orgazam

,

istraživanje

,

isprike

,

najbolji seks

,

izbjegavanje seksa

Prema istraživanju provedenom na uzorku od 4000 ljudi, jedna od pet osoba regularno koristi isprike kako bi izbjegla seks.

Sedam od deset tvrdilo je kako su često preumorni da bi uživali u seksu, a četiri od deset da je recesija negativno utjecala na njihov seksualni život.

Glasnogovornik specijalizirane internet stranice www.OnePoll.com koja je provela studiju objašnjava: ˝Umor kao isprika za odgađanje seksa jedan je od najčešćih razloga koji se danas koristi. To naravno nije nimalo čudno, s obzirom na radne i poslovne obaveze, te mnogo briga i problema koje nam donosi svakodnevica. Bilo je intrigantno vidjeti kako je recesija također utjecala na libido muškaraca i žena.˝

Studija je također otkrila da muškarci češće koriste isprike od žena. 27 posto ih je priznalo kako izbjegavaju seks u odnosu na 18 posto žena.  No dok je samo svaki drugi muškarac priznao da koristi isprike jer je preumoran da izvrši svoje dužnosti u krevetu, ¾ ispitanih žena priznalo je kako su odbile partnera iz čistog razloga jer im se trenutno nije dalo seksati.

Jedan od tri muškarca priznala su kako koriste isprike jer im njihova žena ili partnerica više nije privlačna, dok je istu stvar priznala samo jedna od pet ispitanih žena.

10 najčešćih isprika za izbjegavanje seksa:

1. Previše sam umoran/na

2. Nisam raspoložen/a

3. Boli me glava

4. Moram rano ustati

5. Imam previše posla

6. Ljutim se na tebe

7. Čujem da su djeca još uvijek budna

8. Trebaš se otuširati

9. Bole me leđa

10. To je još prerano za našu vezu

16.01.2013. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno