« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
AAAA!

Zvukovi koje proizvodimo za vrijeme seksa

Seks bez zvukova je čudan i ne pretjerano zabavan, pogotovo ako žena šuti. To može biti znak ozbiljnih problema, pa ako je tako u vašem krevetu, porazgovarajte

Razni se zvukovi čuju iz spavaćih soba ...
Razni se zvukovi čuju iz spavaćih soba ... (Dreamstime)
Više o

seks

,

orgazam

,

zvukovi

,

vrištanje

,

dahtanje

Zvukovi koji dopiru iz spavaćih soba mogu biti različiti, a svaki od njih ima neku svoju priču. Loša priča je kad zvukova nema, već je tišina toliko glasna da vas bole uši od nje. Seks bez zvukova je čudan i ne pretjerano zabavan, pogotovo ako žena šuti. To može biti znak ozbiljnih problema, pa ako je tako u vašem krevetu, porazgovarajte. 

Neki ljudi, s druge strane, odlaze na drugi dio ljestvice i ispuštaju vriskove koji se čuju nadaleko. Ako vam je običaj vrištati tijekom seksa, par savjeta: upozorite partnera da se ne uplaši, a i stan bi bilo dobro potražiti u staroj zgradi debelih zidova, kako vas starije susjede ne bi sutradan prijekorno gledale, a njihovi se muževi zavjerenički smješkali.

No, ima i onih koji su također glasni, no ne radi se o uzvicima već o smijehu. U slučaju da je vaš doživljaj orgazma takav da vas tjera na smijeh (ne zato što je loš, nego zato što tako reagirate), bilo bi dobro i u tom slučaju upozoriti partnera kako ne bi pogrešno shvatio što se zbiva.

Za kraj, najuobičajeniji zvukovi - dahtanje. Dahtanje je sjajno za davanje signala partneru da je na pravom putu, stoga, bez srama ...

30.03.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno