« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Znakovi zaljubljenosti koji to - nisu

Što ako zapravo niste zaljubljeni, a mislite da jeste preko ušiju zato što su znakovi koje uočavate nešto potpuno drugo od onoga što mislite

Zaljubljenost? Sigurno?
Zaljubljenost? Sigurno? (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljenost je predivan osjećaj koji svi žele doživjeti i uživati u njemu, nadajući se da će prerasti u pravu ljubav njihovog života ... no što ako zapravo niste zaljubljeni, a mislite da jeste preko ušiju?

Naime, neki od znakova koje uobičajeno svrstavamo u pokazatelje zaljubljenosti jednako tako mogu biti samo prijateljstvo ili mogućnost kratkotrajnog flerta, što će vas nerijetko zbuniti i odvesti u pogrešnom smjeru.

Stoga, pripazite na ove 3 stvari:

Leptirići - da, oni u trbuhu, ne oko glave, baš oni koje se uvijek stavlja na prvo mjesto kad govorimo o zaljubljenosti. Njih možete osjetiti u cijelom nizu situacija koje nemaju nikakve veze sa zaljubljenošću, od pobjede omiljenog kluba do prekrasnih cipela ili haljine ... i što ćete onda reći?

Strast - odličan seks sigurno nije pokazatelj zaljubljenosti, iako kad ste stvarno zaljubljeni seks jest fenomenalan. Možda zvuči kontradiktorno, ali razmislite - nije nemoguće da ste naletjeli na senzitivnu osobu koja je fantastična u krevetu, ali s njom nemate kemije niti u jednom drugom segmentu veze.

Zabava - ne morate biti zaljubljeni u osobu da vam s njom uvijek bude zabavno, niti su osobe koje vas nasmijavaju pravi partneri za vas, mogu biti samo dobri prijatelji ili vješti zabavljači.

10.01.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno