objavljeno 10.01.2017. 20:01:00
ZAPAMTITE :)

Znakovi zaljubljenosti koji to - nisu

Što ako zapravo niste zaljubljeni, a mislite da jeste preko ušiju zato što su znakovi koje uočavate nešto potpuno drugo od onoga što mislite

Zaljubljenost? Sigurno?
Zaljubljenost? Sigurno? (Arhiva)

Zaljubljenost je predivan osjećaj koji svi žele doživjeti i uživati u njemu, nadajući se da će prerasti u pravu ljubav njihovog života ... no što ako zapravo niste zaljubljeni, a mislite da jeste preko ušiju?

Naime, neki od znakova koje uobičajeno svrstavamo u pokazatelje zaljubljenosti jednako tako mogu biti samo prijateljstvo ili mogućnost kratkotrajnog flerta, što će vas nerijetko zbuniti i odvesti u pogrešnom smjeru.

Stoga, pripazite na ove 3 stvari:

Leptirići - da, oni u trbuhu, ne oko glave, baš oni koje se uvijek stavlja na prvo mjesto kad govorimo o zaljubljenosti. Njih možete osjetiti u cijelom nizu situacija koje nemaju nikakve veze sa zaljubljenošću, od pobjede omiljenog kluba do prekrasnih cipela ili haljine ... i što ćete onda reći?

Strast - odličan seks sigurno nije pokazatelj zaljubljenosti, iako kad ste stvarno zaljubljeni seks jest fenomenalan. Možda zvuči kontradiktorno, ali razmislite - nije nemoguće da ste naletjeli na senzitivnu osobu koja je fantastična u krevetu, ali s njom nemate kemije niti u jednom drugom segmentu veze.

Zabava - ne morate biti zaljubljeni u osobu da vam s njom uvijek bude zabavno, niti su osobe koje vas nasmijavaju pravi partneri za vas, mogu biti samo dobri prijatelji ili vješti zabavljači.

10.01.2017. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/znakovi-zaljubljenosti-koji-to-nisu/102428/