« Život
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
OSUJETITE NEVJERU

Znakovi koji će vam otkriti da li vas ONA vara

Između muške i ženske nevjere postoji jedna velika razlika, muškarci varaju samo da bi zadovoljili svoju fizičku potrebu, a ženama su glavni porivi emocije

Fotografija vijesti
Više o

ljubav

,

seks

,

nevjera

,

ljubavna veza

,

emocije

,

vjernost

Varanje partnera nije svojstveno samo muškarcima i žene to čine podjednako dobro i često, a znanstveno istraživanje na sveučilištu u Indiani ima dokaze da potkrijepe tu tvrdnju. Naime, 23 posto muških ispitanika, te 19 posto pripadnica nježnog spola priznalo je da su nevjerni svojim partnerima.

Između muške i ženske nevjere postoji jedna velika razlika, muškarci varaju samo da bi zadovoljili svoju fizičku potrebu, a ženama su glavni porivi emocije.

 

Mi vam donosimo suptilne znakove koje bi mogli značiti da odabranica vašeg srca ima, ili razmišlja o ljubavniku koji će joj pružiti ono što vi očigledno ne možete, piše glo.

ZNAK#1 Optužuje vas za varanje

Ovo je očigledan znak kako vaša partnerica želi skrenuti osjećaj krivnje sa sebe, te projicirati svoju nevjeru na vas. Također, ako partnerica zna da ste ju prevarili, ili iznevjerili njeno povjerenje, može vam se osvetiti na isti način.

ZNAK#2 Počinje se dotjerivati

Ako se vaša partnerica iznenada počne dotjerivati za mjesta koja to ne zahtijevaju, poput teretane, trgovine ili da ode do sandučića po poštu, vrijeme je za paniku jer možda pokušava nekoga impresionirati. "Imala sam dečka i nije mi bilo bitno kako izgledam dok sam na predavanju, no onda sam ugledala prekrasnog momka i to se promijenilo. Prije odlaska na fakultet presvukla bi se 10-ak puta samo da me uoči", rekla je Sara, jedna od sudionica ispitivanja.

ZNAK#3 Kaže vam da joj treba mali predah

Neki parovi, kako bi spasili vezu uzimaju predah jedno od drugoga, no takva odluka mora biti uzajamna sa jasno definiranim ciljevima i planovima za rješavanje problema. No, žena kojoj je nevjera na pameti može tražiti od partnera kratko distanciranje bez očiglednog razloga ili objašnjenja. "Moja bivša djevojka je rekla da joj je potrebno malo prostora, a nakon toga se otišla spetljati s nekim tipom", rekao je Jeff, sudionik istraživanja.

ZNAK#4 Suptilno vam daje do znanja da je nesretna

Svakodnevne primjedbe kako joj fali romantike u životu, da ju zanemarujete, te da nije sigurna u vašu budućnost dobri su znaci da nešto nije u redu, te da su hitno potrebne neke promjene u vašoj vezi.

ZNAK#5 Mijenja planove 5 do 12

Vaša draga je izašla van, ali vam je obećala da će se vratiti doma u neko određeno vrijeme, no u zadnji čas vam javi kako se predomislila i da se neće skoro vratiti. Takve stvari se događaju i u potpunosti su normalne, no ako se to pretvori u učestalu pojavu vrijeme je da se zapitate koji su njeni životni prioriteti.

ZNAK#6 Drugi sumnjaju da vas vara

Ako slijepo volite svoju partnericu i imate u nju potpuno povjerenje teško da ćete uočiti znakove koji ukazuju da vas vara s drugim. No, ako vam vaši najbliži prijatelji, rodbina ili čak potpuni stranci kažu kako vas djevojka vara, to bi mogla i biti potpuna istina jer oni nisu zaslijepljeni ljubavlju.

ZNAK#7 Izbjegava seks

Ako svaki puta kada pokušate inicirati intimni odnos budete odbijeni isprikom kako ju boli glava, kako se prejela, da joj se spava ili da baš gleda film, malo razmislite o svemu jer možda netko drugi zadovoljava njene seksualne potrebe. "Prestali smo se seksati jer mi je rekla kako više ne osjeća bliskost. Valjda ju nije osjećala jer je bili previše blizu golog tijela drugog tipa", rekao je Mark.  

26.10.2011. 23:01:40
Novi komentar
nužno
nužno