« Žene
objavljeno prije 4 godine
SAVJETI :)

Znakovi da vam je veza u krizi

Evo koje četiri stvari predstavljaju crvene zastave oko kojih morate početi razbijati glavu:

Kako znati da imate problema?
Kako znati da imate problema? (Arhiva)
Više o

problemi

,

veza

Veze imaju svoje uspone i padove, što je potpuno normalno i očekivano, no kad se počnete osjećati nezadovoljno i nesigurno - vrijeme je za uzbunu.

Naravno, ne treba odmah početi tražiti novog partnera/icu, već pokušati otkriti uzroke koji su doveli do takve situacije, pa evo koje četiri stvari predstavljaju crvene zastave oko kojih morate početi razbijati glavu:

Nedostatak zajedničkih aktivnosti - ne sjećate se kada ste posljednji put bili zajedno u kinu, kazalištu ili na nekom putovanju? Zapitajte se zašto se to promijenilo i razgovarajte s partnerom o promjeni tog stanja.

Nema humora i komunikacije - ovo je ozbiljan problem. Komunikacija je jedna od ključnih stvari za uspjeh bilo kojeg odnosa, od ljubavnog i prijateljskog do obiteljskog.

Samo mane - ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvijek ćete biti nezadovoljne s njim i svojom vezom.

Spremnost na svađu - primjetite li da ste stalno mrzovoljni i nervozni te spremni na svađu s partnerom, čak i oko sitnica, razmislite leži li tu neki dublji problem

31.08.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno