« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
UDARAC REALNOSTI

Znakovi da ipak niste alfa mužjak

Oni su cool, oni su samopouzdani. Kada govore drugi muškarci slušaju. Žene žele biti s njima, muškarci ih žele u svojemu društvu...

Kako znati da ste ipak - papak :)
Kako znati da ste ipak - papak :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

osobine

,

alfa mužjak

Da, oni su alfa mužjaci. Alfa mužjak ima neke nepogrešive karakteristike. No, postoje i stvari koje takva osoba nikad ne radi. Pogledajte listu osobina koja vam govori da niste alfa mužjak.

Dramatizirate prilikom vlastite pogreške - alfa mužjak nema emocionalnih problema. Jednostavno kaže: "Bio sam u krivu, ispričavam se." Pokušava ispraviti pogrešku ako je to moguće.

Priklanjate se autoritetima i njihovim odobravanjima - alfa mužjak se nikome ne ulizuje. On jest vođa.

Tračate - svojeg šefa, kolege, djevojku. Nije vam problem ukazati na tuđe pogreške i slabosti i time se naslađivati. No, alfa mužjak ne izdaje svoje prijatelje. Nema potrebu podizati si ego, ponižavajući druge.

Paničarite u krizama - prirodno okruženje alfa mužjaka je izazov. Nagla promjena je zanimljiv izazov za njega. Tada ulazi u posebno, smireno, gotovo odvojeno stanje, brzo uviđa situaciju, te djeluje odmah i odlučno na temelju prijašnjeg iskustva, ukoliko nema previše vremena.

Djelujete prije nego promislite - alfa mužjak možda djeluje brzinom munje, ali uvijek promisli prije nego djeluje. Nikad ne trči pred rudo i rijetko kad povlači svoje odluke.

Krivite druge - alfa mužjak preuzima odgovornost za svoje djelovanje.

Lažete - vašem šefu, kolegama, djevojci. No, alfa mužjak nije lažljivac. On ima stav, sve kaže otvoreno. Ne treba se izvlačiti iz nezgodnih situacije u koju se uvalio. Čini ono što smatra najboljim i čeka tuđe reakcije.

Ismijavate slabije - alfa mužjak ne bježi od tučnjave kada je to potrebno, te isključivo kada je to potrebno. Ali neće razmišljati dvaput da se suprotstavi nekom puno većem/jačem/moćnijem ako je odlučio da je stvar ozbiljna i vrijedna toga. A zbog svoje vatrene želje, šanse da pobjedi su prilične.

30.05.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno