« Muškarci
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Značenje muških snova

Muški snovi imaju različito značenje od ženskih snova, pa evo nekoliko najčešćih snova koje se najbolje tumači na ovaj način

Muški snovi o seksu ... :)
Muški snovi o seksu ... :) (Arhiva)
Više o

snovi

,

tumačenje snova

,

muški snovi

,

značenje muških snova

Muškarci i žene su, naravno, različiti u gotovo svim aspektima života, pa tako i u snovima - evo što znače muški snovi:

Kad muškarac sanja da kasni, to znači da na taj događaj ne želi ići jer misli da su svi tamo na neki način u prednosti pred njim i osjeća se nesigurno.

San o bijegu znači da muškarca nešto muči, no ne znači da će od toga bježati u stvarnom životu. Proganjanje u snu je simbol nečega što ga motivira na rad ili ga usmjerava prema nekom cilju. 

San o padanju znači da je muškarac pod velikim pritiskom i osjeća da gubi kontrolu nad situacijom, bila ona iz privatnog ili poslovnog života.

Snovi o seksu znače da muškarac virtualno vara svoju dragu s drugom ženom koju poznaje, a to znači da ga ta žena privlači nekim dijelom svoje osobnosti, a ne fizičkim atributima. Kad sanja osobu koju nikad nije vidio, način na koji se seksa s tom sobom ukazuje na način kako ti volio raditi sa svojom dragom. 

Učenje za ispit se ponavlja češće nakon završetka školovanja nego tijekom, a zapravo pokazuje da je osoba perfekcionist koja uspješno ostvaruje svoje ciljeve. 

12.05.2016. 21:31:07
Novi komentar
nužno
nužno