« Muškarci
objavljeno prije 8 godina
NAUČITE

3 tajne šarmantnih ljudi

Šarm je nešto s čim se neki rađaju, no i oni kojima geni i priroda nisu bili skloni mogu napraviti puno po tom pitanju, naročito ako razviju ove tri stvari ...

Šarmantni nemaju problema sa ženama ...
Šarmantni nemaju problema sa ženama ... (Arhiva)
Više o

govor tijela

,

Tajna

,

šarm

Šarmantan  - jedan od onih komplimenata koje bi poželio svaki muškarac, jer to govori o općem dojmu, a ne mora nužno značiti ljepotu.

No, šarm nije samo lijep osmijeh i srebrni zalisci, koji se obično smatraju glavnim sastavnicama te odrednice, već se radi o zanimljivoj kombinaciji nekoliko faktora, pa evo glavna tri:

Empatija - to je ključ uspjeha, ako možete pokazati da vam je stalo do drugih ljudi, osvojit ćete njihova srca. Naravno, morate se iskreno potruditi gledati svijet kroz njihove oči i shvaćati što osjećaju.

Glas - čak i ako se ubrajate u neugledne tipove, glas može napraviti prava čuda i začarati sve oko vas svojom dubinom i izražajnošću. Ako ga nemate - naučite, potrudite se, ima dovoljno učitelja pjevanja koji od vas mogu napraviti zavodnika bez premca.

Govor tijela - definitivno se može naučiti, a kako se radi o izuzetno moćnom vidu komunikacije, i više je nego poželjno znati kako biti ležeran, gledati svakoga u oči, biti nasmiješen i ležeran.

Kako se sve navedeno stvarno može naučiti ... bacite se na posao!

11.05.2016. 21:27:00
Novi komentar
nužno
nužno