« Kazalište
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
MEĐUIGRE 0-24

Zijah Sokolović zatvara INteatar 2014

Zijah će te protresti svojim zdravim cinizmom, ubosti satirom i pročistiti jednim zdravim i pomalo zatomljenim nazorom na svijet

Zijah zatvara INteatar
Zijah zatvara INteatar (INmusic)
Više o

INteatar

,

INmusic 2014

,

Međuigre 0-24

,

Zijah Sokolović

U sklopu kulturne platforme INmusic festivala na jarunskom Otoku mladosti postavljene su daske koje život znače. U malenom kazalištu s velikim predstavama i još većim glumcima, posljednji dan rezerviran je za Zijaha Sokolovića, povratnika na daske INteatra, i njegovu monodramu Međuigre 0-24.

Monodrama Međuigre 0-24 na književno-kritički-satirički način komentira aktualne političke događaje i društvena stanja. Međuigre su mala kratka razmišljanja u pauzama između dugih i velikih životnih obaveza, sastavljene od mnoštva svakodnevnih razmišljanja stavljenih u formu kratkih priča, od kojih nekoliko njih čini okosnicu kabaretske forme, a ostale se mijenjaju od predstave do predstave.

Sam autor Zijah Soloković o Međuigrama kaže: "Moj kabare, Međuigre 0-24, želi da dodiruje besmislenost i manjak logike čitavog čovječjeg djelovanja sa sviješću da je čovjek uhvaćen u zamku civilizacije i usamljenosti, kao prirodnog stanja, i da se to ne može izliječiti, ali može ublažiti. Osnovna je ideja Međuigri 0-24 da, u galopu civilizacije i poplave kapitalizma, čovjek ne odgađa mala, kratka zadovoljstva koja mu donose smirenje i duševni mir. Sad nije vrijeme... sad nije vrijeme... sad je kasno!"

Zijah će te protresti svojim zdravim cinizmom, ubosti satirom i pročistiti jednim zdravim i pomalo zatomljenim nazorom na svijet.

Međuigre 0-24 na rasporedu su u srijedu 25. lipnja.

Uz velike glumce čekaju vas i izvanredni glazbenici. The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Wolfmother, Partibrejkers i Rambo Amadeus samo su neki od njih. Vrlo atraktivan program ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke te Turističke zajednice Grada Zagreba. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u najbližem Tisak Media centru te putem Tisak Media Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i putem službene stranice festivala po cijeni od 349 kuna.

Kamp je po prvi put smješten na Otoku Trešnjevka i bit će pontonskim mostom spojen s Otokom mladosti na kojem se održava festivalski program, čime INmusic postaje jedinstveni festival koji se održava na dva otoka. Kamp je otvoren od 20. pa sve do 26. lipnja, ulaznica za kamp košta samo 150 kuna i gotovo je rasprodan pa se pozivaju svi zainteresirani da što prije nabave svoju kampersku ulaznicu.

21.05.2014. 12:06:00
Novi komentar
nužno
nužno