« Kazalište
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
NOVA LOKACIJA

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja predstavlja speleologa

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem na novoj lokaciji u Kulturnom centru Travno, a gost je - speleolog

Luka je preselio show u Travno
Luka je preselio show u Travno (Menart)
Više o

speleolog

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

Kulturni centar Travno

Nakon više od godinu dana provedenih u Kulturno informativnom centru u Preradovićevoj ulici, Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem24. svibnja seli na novu lokaciju u Novi Zagreb u Kulturni centar Travno (Ulica Božidara Magovca 17) s početkom u 11 sati.

Mnogobrojna zanimanja koja je, ovaj dječji zabavno-edukativni program, predstavio najmlađoj publici i njihovim roditeljima, niti ovaj put neće vas razočarati. Sada imate priliku ući u misteriozni svijet špilja. Sve ono što ne znate, a voljeli biste znati, o ovom prekrasnom prirodnom fenomenu, možete saznati upravo na Čiribu Čiriba i vesela zanimanja, jer Luki u goste dolazi speleolog - istraživač špilja.

Putovanje u središte Zemlje je nemoguće, no možete si priuštiti barem virtualni ulazak ispod Zemljine kore

Speleologija je skup aktivnosti kojima je cilj istraživanje (otkriće) špilja, jama i drugih podzemnih krških fenomena, a ljudi se bave proučavanjem špilja nazivaju se speleolozi.

Špilje i jame su jedan od izvanrednih prirodnih fenomena Hrvatske po kojima je poznata u cijelom svijetu. Jeste li znali da je Lukina jama s dubinom od 1392 metra u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit, najdublja jama u Hrvatskoj, a spada među dvadeset najdubljih u svijetu? Jeste li znali da su mnoge špilje koje su danas otvorene za posjetitelje, otvorene upravo zahvaljujući speleolozima?

Uz Lukine čarobne trikove u kojima mališani aktivno sudjeluju, kroz smijeh, igru i zanimljive hypo poklončiće, sat vremena proći će u trenu.

Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji, odnosno po cijeni od 25 kuna na dan predstave.

Ulaznice se prodaju na blagajni / porti Kulturnog centra Travno, radnim danom od 10:00 - 19:00 sati ili jedan sat prije početka predstave.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids ili na  www.kuctravno.hr

 

19.05.2014. 13:53:00
Novi komentar
nužno
nužno