« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Žensko ponašanje koje muškarci uvijek krivo shvate

Da muškarci imaju problema u komunikaciji sa ženama dobro je poznato, a evo koje stvari redovito pogrešno razumiju i unose kaos

Muško razumijevanje žena je ... vrlo, vrlo loše
Muško razumijevanje žena je ... vrlo, vrlo loše (Arhiva)
Više o

žene

,

predrasude

,

muškarci

,

razumijevanje

,

nepovjerenje

Muškarci sami priznaju da ne razumiju žene, pa nije niti čudo da u nekim situacijama redovito pogrešno shvaćaju što su žene htjele reći ili pokazati. Klasično pitanje "kako si" obično dobiva odgovo "dobro", no iza toga slijedi prava lavina emocija koje zbune muškarce jer su - povjerovali.

Naravno, ako se žena pristojno ponaša i osmjehuje ljudima s kojima razgovara, njen će dragi u najvećem broju slučajeva pomisliti da ona flerta, a jednako će pomisliti i onaj koji s njom razgovara. Krivo, naravno ...

Nepovjerenje je također prisutno i u običnim razgovorima, jer ako žena uđe u razgovor o, primjerice, video igricama ili nogometu, muškarac će pomisliti da ga želi impresionirati, dok je u stvarnosti možda ona istinski zainteresirana za temu.

Uz to, tu su i predrasude - ako su žene uznemirene ili emocionalne, muškarci će to gotovo u pravilu pripisati PMS-u, pa tako ispada da žene jednostavno ne mogu biti neraspoložene ili uznemirene (kao što su inače muškarci).

Jednako tako, ako se draga sređuje prije izlaska s prijateljicama, muškarac će odmah posumnjati da se zapravo sređuje za nekog drugog muškarca. 

I da, kad se nasmiju bebi u prolazu - sigurno i one žele jednu. Ili ipak ne?

10.03.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno