« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Ženske osobine koje privlače muškarce

Muškarce na ženama privlače razne stvari, a na moguće iznenađenje pripadnica nježnijeg spola, najviše toga se odnosi na osobine koje nisu fizičke

Samopouzdanje je ključno
Samopouzdanje je ključno (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

osobine

Muškarci imaju neke svoje preferencije kad su u pitanju fizički atributi žena, no kad govorimo o njihovim karakternim osobinama, velika većina pripadnika jačeg spola složit će se oko istih stvari kao najprivlačnijih.

Samopouzdanje je prva stvar na koju muškarci padaju bez greške, barem velika većina njih, jer takva žena jednostavno isijava nekom unutrašnjom snagom koja muškarce privlači kao svjetiljka noćne leptire.

>> Muškarci procijene ženinu privlačnost za manje od sekunde >>

Naravno, uz to ruku pod ruku ide i vlastiti stil i neopterećenost izgledom, pa će takve izaći i bez šminke i frizure ako im je tako došlo, jednako mirno i sigurno kao da su maksimalno sređene.

Uz to, samopouzdane žene nemaju straha od dodira, pa i kad se radi o muškarcu kojeg ne poznaju - onaj dodir rukom kad se smije na vašu šalu ili ruka na ramenu dok gleda nešto što pokazujete na mobitelu ... sve je to nevjerojatno seksi.

>> Žene koje privlače muškarce >>

I da, kad napokon osvoje takvu ženu, muškarci su sigurni da će se uz nju osjećati kao jedini muškarac u prostoriji, pa makar se na vratima pojavili Clooney i Pitt zajedno ... 

26.01.2015. 19:40:00
Novi komentar
nužno
nužno