« Muškarci
objavljeno prije 9 godina
MA DA?!

Ženske ideje koje se muškarcima ne sviđaju

Žene imaju svoje obrasce ponašanja koji muškarcima nekad legnu savršeno, no ima i onih koje ne mogu provariti ma koliko se trudili

Daj se stišaj :)
Daj se stišaj :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

problemi

,

muškarci

,

ponašanje

,

negativan stav

Žene ponekad imaju neke čudesne modele ponašanja koji muškarcima lagano dižu kosu na glavi, a među njima prednjači negativan stav - razmislite malo, tko bi htio živjeti s nekim tko stalno negoduje zbog svega što mu se događa?

Glasnoća je muškarcima često prilično važana faktor - žene koje misle da je sve što govore važno i naglašavaju to glasnoćom, teško će uspjeti zadržati muškarca (osim ako nije nagluh).

Uz to obično ide i pametovanje, a sveznalice nisu omiljene niti jednom spolu - stvaranje mišljenja o bilo čemu u istom trenutku i davanje savjeta vrlo brzo će se većini muškaraca popeti na vrh glave.

Nestrpljivost je još jedna od osobina koje muškarcima nisu pretjerano drage - iako znaju da su žene takve, ipak ima i onih koje su stvarno nestrpljive, a polagani muški mozak to vidi kao pritisak koji mu stvarno ne treba ...

Stalno privlačenje pažnje muškarci smatraju primjerenijim djeci nego ženama, pa neće blagonaklono reagirati na takvo ponašanje, a niti laži im neće baš najbolje sjesti - naročito ako se radi o laganju u situacijama kad su laži potpuno nepotrebne.

I da, muškarci ne vole kad žene misle da mogu raditi što god požele ... vjerojatno i sami shvaćate zašto.

15.05.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno