« Seks
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
MA DA?!

Žene su promiskuitetnije od muškaraca

Vjerovali ili ne, većina ispitanika složilo se da je monogamija neprirodno stanje, ali unatoč tome 67 posto muškaraca i 76 posto žena tvrdi da i dalje voli svog bračnog partnera

Žene su, izgleda, sklonije nevjeri
Žene su, izgleda, sklonije nevjeri (Arhiva)
Više o

seks

,

nevjera

,

promiskuitet

,

prevare

Mit o muškarcima kao o spolu koji samo gleda kako bi prevario svoju partnericu pao je u vodu istraživanjem objavljenom nedavno, u kojem je uzorak od četiri tisuće ljudi pokazao da muškarci u prosjeku imaju 1.8 ljubavnica, a žene 2.3 ljubavnika.

I ostali podaci nisu baš pohvalni za žene, koje u izvanbračnim vezama traže romantiku, emocionalnu ispunjenost i način na koji će podići samopouzdanje. S druge strane, muškarci traže seksualno uzbuđenje, izlaz iz dosade u braku i hranu za ego.

Vjerovali ili ne, većina ispitanika složilo se da je monogamija neprirodno stanje, ali unatoč tome 67 posto muškaraca i 76 posto žena tvrdi da i dalje voli svog bračnog partnera. Inače, žene se u afere upuštaju godinu ranije od muškaraca, nakon pet godina braka. 

Iako je 80 posto preljubnika izjavilo da želi ostati u braku, 30 posto muškaraca i 40 posto žena zatražilo je razvod nakon što je saznalo da ih partner vara.

08.12.2013. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno