« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
MA DAJ!

Žene skrivaju popuste pred prijateljicama

Našli ste super popuste i nakupovali čudo svega za malo love? Jeste li nazvali frendice i pohvalili se? Obično ne ...

Skrivate li svoje izvore jeftinih stvari na netu?
Skrivate li svoje izvore jeftinih stvari na netu? (Arhiva)
Više o

žene

,

odjeća

,

internet trgovina

,

web shop

,

popusti

Izgleda da je recesija utjecala i na ženska prijateljstva, tako barem ispada kad se pogledaju rezultati istraživanja britanske tvrtke Lovani na 2 tisuće žena. Naime, pokazalo se da se trećina žena ne hvali prijateljicama odjećom kupljenom s popustom preko interneta, a dvije trećine njih to objašnjava činjenicom da ne žele da druge žene imaju istu odječu kao i one.

Preko polovice njih namjerno prešućuje svoje tajne sajtove čak i ako ih prijateljice izravno pitaju za adresu, a desetina ih se boji podijeliti svoje pronalaske s drugima kako proizvodi ne bi dobili na popularnosti i povisili cijenu.

Vlasnica tvrtke koja je provela istraživanje tvrdi da žene takve svoje pronalaske shvaćaju kao svoje modne tajne koje ne žele podijeliti, pa na taj način rade upravo suprotno od onoga što se vlasnici portala s popustima nadaju, da će svima veselo reći gdje se nalaze prave stvari.

Kako više od polovice ispitanica redovito pretražuje web u potrazi za novim komadima odjeće na popustu, industrija polako dolazi u krizu.

28.07.2012. 12:34:00
Novi komentar
nužno
nužno