« Seks
objavljeno prije 9 godina
OPA :)

Žene s kojima ćete najvjerojatnije završiti u krevetu

Svaki se muškarac povremeno nađe u situaciji da se poželi na brzaka zbližiti s nekom ženom, a da od toga ne treba raditi veliki cirkus ...

Kuguarke možete naći u - kafićima i klubovima
Kuguarke možete naći u - kafićima i klubovima (Arhiva)
Više o

seks

,

prekid veze

,

siguran seks

,

kuguarke

,

seksualni eksperimenti

Sami ste, željni seksa i ne ide vam baš sa ženama? Očito se u potrazi na krivim mjestima, ili niste svjesni da postoji nekoliko tipova žena s kojima vam je seks vrlo, vrlo (a s nekima i još par vrlo) izvjestan. 

Naravno, listu je sastavio AskMen temeljem povratnih informacija svojih vrijednih čitatelja, pa bi bilo dobro da provjerite o čemu se radi ...

Za početak, najveće šanse imate s toliko popularnim kuguarkama, ženama u najboljim godinama koje su vjerojatno već bile u braku, a sada traže jednu stvar - seks. Sređene su, imaju novaca i znaju ih potrošiti, a jedini problem koji možete imati je - njihov ukus u koji se možda ne uklapate. Šanse za seks? Ako se uklapate, cca 90 posto, kaže ekipa s AskMen - budite uspješni, u formi i dotjerani. 

Sljedeće su na listi žene koje su upravo izašle iz veze - obično su pijane u baru ili na tulumu, žele se zabavljati, no kako su emocionalno nestabilne, mogu svaki čas briznuti u plač, ili vas pozvati kod sebe. Šanse nisu baš tako velike, cca 60 posto, ali nekima je i to inače nedostižno.

No, postoje i seksualne istraživačice koje stalno propitkuju svoju seksualnost i spremne su na sve. OK, morate imati stvarno puno sreće da naletite na takvu, na nekom tulumu na faksu ili u knjižnici (da, tamo se obično kreću), no šanse za seks su prilične, oko 70 posto.

Za kraj, ako ste baš očajni, uvalite se negdje gdje ste sigurni da se slave djevojačke večeri - naravno, nećete ciljati mladu nego neku djeverušu koja će se brzo napiti kako bi se zabavila i - našla nekog za seks na brzaka. Šanse - 60 posto.

 

03.06.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno