« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HE HE

Žene ovo uvijek skrivaju od muškaraca

Žene vole iskrenost i traže je od svojih partnera, no postoji nekoliko stvari u životu koje će uvijek radije mudro prešutjeti nego otkriti

Ups, ovo ne bi smio znati! :)
Ups, ovo ne bi smio znati! :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

skrivanje

,

istina

Žene će od svog partnera uvijek zahtijevati iskrenost i cijeniti sve informacije koje podijeli s njima, no jednako tako će vrlo mirno i hladnokrvno zatajiti neke informacije o sebi za koje vjeruje da je bolje da ostanu skrivene.

Tako, primjerice, gotovo da nema nikakve šanse da s partnerom podijele tajne koje su im povjerile njihove najbolje prijateljice, jer te veze koje imaju s njima jednostavno nadmašuju sve drugo.

>> Tajne u seksu koje žene skrivaju >>

Naravno, nemojte očekivati da će vam partnerica reći kako je imala boljeg ljubavnika. Neke će čak prilično dugo sakrivati svoje seksualne želje, bojeći se da ćete pomisliti kako je prije vas imala cijelu vojsku ljubavnika. Stoga, neka vam ideje o tome da pitate za usporedbu s bivšima nikad ne padnu na pamet.

Kad smo već kod bivših, nemojte zapitkivati osjećaju li nešto prema njima - odgovor nećete dobiti, a ako ga bude, sigurno neće biti iskren do kraja ...

>> Ženske tajne koje bi muškarci trebali znati >>

Pravu istinu o tome što vaša draga misli o vašoj majci, ocu, sestri ili bratu nećete čuti osim u svađi nakon koje slijedi razvod - to je jednostavno tako i pomirite se s tim.

>> Tajne ženskog mozga za muškarce >>

I da, nemojte ih nikad pitati za detalje njihovih beauty rituala, jer ćete dobiti tek desetak posto istine - nema šanse da vam otkrije baš sve što radi kako bi izgledala lijepo za vas.

11.05.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno