« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
MA DA!

Žene obožavaju muškarce s tetovažama?

Golemih 64 posto žena je u jednom istraživanju izjavilo da preferira tetovirane muškarce, pa nije ni čudo da se sve više boje vidi po rukama i ostalim dijelovima tijela

Tetovaže su stvarno postale popularne
Tetovaže su stvarno postale popularne (Arhiva)
Više o

tetovaža

,

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Tetovaže su odavno izašle iz geta kriminalnog miljea i postale mainstream, pa sa sve više tetoviranih ljudi nije preveliko iznenađenje da i muškarci i žene vole one si ukrašeni body artom. Prema istraživanju koje je nedavno provela dating aplikacija Type, dvije trećine žena privlače muškarci s tetovažama.

"Iznenađeni smo koliko su jaki trendovi kada je riječ o tetovažama. Tako mnogi naši korisnici traže nekoga s malo body arta - očito je to nešto što uzbuđuje i muškarce i žene", kaže Benno Spencer, izvršni direktor tvrtke Type.

Naime, 64 posto ispitanica izjavilo je da preferiraju tetovirane muškarce. A udruženje STAPAW (Support Tattoos and Piercings at Work), procjenjuje da je tetovirano 38% odraslih Kanađana.

No, iako mnoge žene vole muškarce s malo tinte pod kožom, mogu biti vrlo kritične kada je riječ o samom crtežu i mjestu tijela na kojem se nalazi. Tema na Redditu je to pokazala, ali također i malo razjasnila zašto žene žene vole, odnosno ne vole tetovirane muškarce:

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

22.10.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno