« Žene
objavljeno prije 12 godina
PRAVI RAZLOZI

Zašto žene varaju svoje muškarce?

U šumi mogućih razloga nije bilo lako doći do onih koji su zapravo pravi uzroci prevare, a četvrtina svih prevara uzrokovana je alkoholom

Tri su glavna razloga zašto se žene odlučuju na preljub
Tri su glavna razloga zašto se žene odlučuju na preljub (Arhiva)
Više o

žene

,

preljub

,

prevara

,

veze

,

oženjeni muškarci

,

izvanbračni seks

,

razlozi prevare

Prevara je riječ koja se sve češće pojavljuje na naslovnicama, ali i u neobaveznim razgovorima uz kavu. Iskušenja vrebaju sa svih strana, nikad nije bilo jednostavnije prevariti dragu osobu, no zašto to žene zapravo rade?

Škakljivim su se pitanjem pozabavili u magazinu Woman's Health, a tri glavna razloga su prilično prozaična - dosada, nesigurnost u vezi i prestanak zaljubljenosti.

Istraživanje provedeno među čitateljicama iznjedrilo je brojku od čak 58% žena koje su prevarile svoje partnere, od njih čak više od četvrtine zbog alkohola. Nevelikih 18% njih je i uhvaćeno u prevari, dok gotovo polovica smatra da prevaru treba prešutjeti i ponašati se kao da se nikad nije ništa dogodilo.

Naravno, preko pola žena je zabrinuto vara li ih njihov partner, čak 73% vjeruje da su seksi porukice prevara, no s druge strane, dvije trećine njih imalo je aferu s oženjenim muškarcem. Istraživanje se nije zaustavilo samo na seksu, pa je tako dvije trećine ispitanica priznalo da su varale na ispitima, 37% vara same sebe na dijeti, a poseban odnos sa svojom frizerkom žene toliko cijene da ih više od trećine prešuti odlazak konkurenciji na brzu frizuru.

17.06.2012. 08:58:00
Novi komentar
nužno
nužno