« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Zašto žene obožavaju ćelave muškarce

Iako je besmrtni George Constanza imao problema s curama zbog ćelavosti, zapravo je ovaj modni trend potpuno osvojio žene

Vin Diesel je jedan od boljih primjera seksi ćelavaca
Vin Diesel je jedan od boljih primjera seksi ćelavaca (Arhiva)
Više o

žene

,

ćelavost

,

muškarci

,

ćelavi muškarci

Ćelavost je najveća muka kako za muškarce tako i za žene, no čini se da se zadnjih godina trend promijenio, najviše zaslugom nabildanih hollywoodskih frajera koji su svojim obrijanim glavama postavili neke nove standarde. 

Jedna od mnogobrojnih anketa na tu temu ponudila je zanimljive odgovore koji mogu svakom muškarcu kojem kosa počinje bježati s glave dati dovoljno samopouzdanja da hrabro obrije i to malo što mu je ostalo i ponosno izađe iz kuće.

>> Mitovi o ćelavosti koje trebate zaboraviti >>

Tako žene kažu daje ćelav muškarac pravi muškarac i da tako znaju da se ne zabavljaju s klincem. Zanimljivo je i to da žene vjeruju kako je razina higijene kod ćelavaca vrlo visoka jer su uvijek uredno obrijani i shvaćaju ženske navike poput depilacije.

Naravno, ima tu i humora, pa dosta žena primjećuje da su sretne što im ćelavi muškarac neće krasti šampone, a imaju i širi spektar poklona za njega, jer će mu dobar šešir ili kapa uvijek biti dragi.

>> Kako usporiti ćelavost >>

Za kraj, interesantno razmišljanje - muškarci koji su svoju ćelavost prihvatili i pretvorili je u seksi oružje su potpuno sigurni u sebe, a nema ništa izazovnije od muškarca koji puca od samopouzdanja, poput Brucea Willisa, Jasona Stathama ili Vina Diesela.

21.11.2014. 15:48:00
Novi komentar
nužno
nužno