« Život
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
TOČNO

Zašto partnera trebamo voljeti više od djece

Psiholozi tvrde da je jedna u nizu suludih stvari koje roditelji rade za svoju djecu ta što ih vole više od svojih partnera

Koliko volite svog partnera?
Koliko volite svog partnera? (Shutterstock)
Više o

djeca

,

ljubav

,

partner

Ljubav roditelja prema djeci je velika, kada bi sada išli pisati listu stvari koje radite za svoju djecu, vjerojatno se ne bi nadzirao kraj. A zašto je to tako? Pa zato što ih volite, naravno.

Psiholozi tvrde da je jedna u nizu suludih stvari koje roditelji rade za svoju djecu ta što ih vole više od svojih partnera.

Ali, prije nego sad preokrenete očima na ovu konstataciju, pričekajte objašnjenje koje glasi da nitko ne osporava činjenicu da svoju djecu trebate voljeti najviše na svijetu, da njihove potrebe stavljate ispred svojih, da slobodno vrijeme planirate na osnovu njihovih obveza, itd.

Obveza i izbor

Djeca trebaju biti zbrinuta, nahranjena i čista to je jasno kao dan, a partnera ne trebate zbrinuti, nahraniti i kupati kao dijete... Voljeti dijete je obveza, koju ne možete izbjeći ni prirodno, ni zakonski, a voljeti partnera je vaš izbor koji vam ne određuje ni priroda ni zakon.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

17.11.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno