« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Zašto muškarci uvijek gledaju druge žene

Muškarci tvrde da u takvom ponašanju nema nikakve skrivene tajne, dok će žene uvijek pomisliti na najgoru moguću varijantu

Hmmm :)
Hmmm :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

druge žene

,

gledanje žena

Svaka žena je barem jednom u životu uhvatila dragog kako pogledom ispraća zgodnu curu u prolazu, a najvećem broju njih na pamet su odmah pale neke grozne misli, ponajviše ona da je gleda zato što je ljepša bez nje.

No, ako pitate muškarce, oni će vas prvo zbunjeno pogledati, a zatim dati najlogičniji mogući odgovor na pitanje zašto ju je pogledao - zato što ima oči.

Muškarci, baš kao i žene, primjećuju ljepotu oko sebe, no na očitiji način i bez skrivanja - jednostavno im se oči zalijepe za kukove koji se njišu u njihovoj blizini. 

Naravno, ponekad stvarno pomisle da je cura koja je upravo prošla zgodnija od njihove, no to ne znači da će maštati o njoj danima i da mu neće izlaziti iz glave - tako nešto događa se stvarno, stvarno rijetko.

Najćešće će jednostavno zaboraviti na nju već nakon nekoliko sekundi, stoga, kad ga ulovite da gleda druge cure - nemojte odmah poisliti na najgore. To su muškarci.

01.09.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno