« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
LOOL

Zanimljive brojke o seksu

Kad se proizvođač igračaka za seks dosjeti ispitati kakvi su narodi koji se natječu na SP u nogometu u krevetu, dobijete zanimljive brojke

Kako se seksaju Brazilci, a kako Englezi
Kako se seksaju Brazilci, a kako Englezi (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

izdržljivost

,

najbolji seks

,

trajanje seksa

,

broj partnera

Proizvođač seksualnih igračaka LELO odlučio je napraviti istraživanje o tome kakvi su narodi koji se natječu na Svjetskom prvenstvu u seksu. Istraživanje je obuhvatilo podatke preko 35 tisuća ispitanika u 30 zemalja, podaci su više nego zanimljivi. 

Prosječno je preko polovice ljudi imalo između 1 i 8 partnera, a najviše su ih imali Japanci kojih je gotovo pola bilo oko gornje brojke. S druge strane, više od četvrtine Švicaraca imalo je seks s 20 ili više partnera, kao i četvrtina Grka i svaki peti Englez.

>> Nevjerojatni podaci o seksu >>

Izdržljivost je osobina Brazilaca kojih je trećina izjavila da im seks prosječno traje duže od 45 minuta, a najnevjernijii su Francuzi - njih tri četvrtine je priznalo da je bilo nevjerno svome partneru. 

>> Zanimljivosti o seksu >>

Najmanje varaju Australci i Belgijanci, a glume svi, bez obzira na zemlju, dob i obrazovanje, većina je priznala da je barem jednom odglumila orgazam. Najviše to rade Kolumbijci, njih 70 posto, a najmanje glume Grci i Portugalci

>> Seks i žene u zanimljivim brojkama >>

Sve u svemu, zanimljivi podaci, a šteta što i mi nismo bili obuhvaćeni istraživanjem iz nepoznatog razloga. Ipak, poznato je da je Hrvatima SP važnije od seksa.

01.07.2014. 21:39:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    02.07.2014. 14:15
    Jesu li mjerili veličinu kurčeva?
Novi komentar
nužno
nužno