« Seks
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Zajednička osobina nevjernima je...

Ubrzani ritam svakodnevnog života donosi i doista nepredvidive prilike za prijevare, a postoji jedan pokazatelj koji mogućnost prevare stalnog partnera čini znatno vjerojatnijim - a to su primarno veći prihodi

Što im je zajedničko?
Što im je zajedničko? (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

Preljubnici zarađuju prosječno 52.000 funti (što je oko 440.000 kuna) godišnje i vjerojatnije će biti muškarac, otkrila je nova studija.

Prema podacima prikupljenim od strane IllicitEncounters.com, vodeće britanske web stranice za pronalaženje partnera osobama u braku, broj bankara koji traže nedopuštenu ljubav online povećan je za 8 posto u odnosu na prošlu godinu.

Njihovo je istraživanje također pokazalo da gotovo polovica (45%) njihovih članova ima preljubničku vezu s nekim s kim surađuju

Web stranica je provela niz anketa na 600 svojih članova i utvrdila da mali broj (jedan posto) zarađuje više od 1 milijun funta godišnje.

S obzirom na to koliko vremena ispitanici rade, istraživanje je pokazalo da 29 posto radi 60-satni tjedan, 34 posto radi 40-satni tjedan i iznenađujuće 20 posto radi do 80-sati tjedno.

Prosječna zarada od 52.000 funti godišnje gotovo je dvostruko veća od nacionalnog prosjeka od 27.000 funti.

Podaci prikupljeni na web stranici također su pokazali da je 60.000 njihovih članova iz financijske industrije, a 65 posto su muškarci.

"Uspješni ljudi su rođeni radoholičari", pojasnio je glasnogovornik stranice Christian Grant za britanski Independent.

"Žive svoje karijere, rade nevjerojatno dugo, a vrijednost karijere nadmašuje sve ostalo. To znači da im je jako dragocjeno vrijeme provedeno s voljenima.'

"Ali, oni su još uvijek ljudi. Još uvijek žele fizički odnos, ali kasni dolasci kući gdje pronađeš svog partnera kako već spava nije idealan, pa slijedi odnos s kolegom ili kolegicom."

Grant tvrdi da su razlozi zbog kojih se korisnici njihove usluge odlučuju baš za njih preljube zato što ne dolaze s emotivnom "prtljagom". "Odnosi su isključivo fizički", rekao je.

"Naša stranica nudi fleksibilnu uslugu koja je idealna za zaposlene ljude, i nije iznenađenje vidjeti navalu na stranice kao Illicit Encounters."

18.09.2020. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno