« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Zadar: Igor Galaš i Nada Došen u bojama ljeta

Subotnja Fashion.hr revija u Arsenalu

Došen
Došen
Više o

Fashion.hr

,

Arsenal

,

Nada Došen

,

Igor Galaš

,

Fashion.hr PLUS program

,

Fashion.hr Store

Igor Galaš i Nada Došen protekle su subote na reviji u zadarskom Arsenalu predstavili svoje modele. Bio je to prvi proljetno-ljetni Fashion.hr PLUS program, showroom na kojem renomirani domaći dizajneri predstavljaju svoje modele koji se nude u Fashion.hr Store-u. Dakako, bila je to i uvertira u Quelle Fashion.hr, koji je na rasporedu od 10. - 12. srpnja.

Poznata dizajnerica Nada Došen svoju novu priču bazirala je na odličnim krojevima haljina, hlača i bluza-jaknica. Osim modelima u neboji, bavila se i kariranim uzorcima, a u svoju liniju uvodi i zavodljivu žarkocrvenu nijansu.

Igor Galaš još jednom (ovaj put vrlo decentno) uvodi motive pletenine koji se provlače kroz čitavu kolekciju nježnih nijansi, povremenih transparentnih tkanina i prugastih uzoraka.

Uz voluminozne haljine i kompletiće predstavlja i zanimljive pletene torbe. U Fashion.hr Store-u osim modela Igora Galaša i Nade Došen, dostupni su i komadi s potpisom Branke Donassy, Mustri, Ivice Klarića, Thesaurusa, Deana D., Roberta Severa te torbe Danijela Habjanića. (METRO) 

29.04.2008. 02:19:47
Novi komentar
nužno
nužno