« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
NOVOSTI

Za ljetnu playlistu - Igor Geržina "Sax & The City"

Na kompilaciji se nalazi i kompozicija ''The Whisper Of Your Heart'' koja je dosegla više od 400.000 streamova

Ljetna kompilacija za uživanje
Ljetna kompilacija za uživanje (Arhiva)
Više o

sex and the city

,

Igor Geržina

U Hrvatsku je konačno došao dugoočekivani digitalni glazbeni servis Spotify. Naša publika polako se privikava na slušanje glazbe putem dostupnih glazbenih servisa koji su, zbog svoje praktičnosti i ekonomičnosti, budućnost legalnog konzumiranja glazbe.

Na Spotifyju se nalazi i nedavno objavljen kompilacijski album ''Sax & The City'' Igora Geržine, sastavljen od ponajboljih skladbi s Igorovih posljednjih nekoliko albuma koji su proteklih godina obavezno štivo u eteru svjetskih smooth jazz radio postaja te mnogih playlista na digitalnim servisima.

Na kompilaciji se nalazi i kompozicija ''The Whisper Of Your Heart'' koja je dosegla više od 400.000 streamova.

Osobni izbor pjesama samog autora, sudjelovanje i gostovanje vrhunskih glazbenika poput Elvisa Stanića, Magdalene Chovancove, Franka Folgmanna, Josipa Graha, Jurice Leikauffa, Maaseja Kovačevića, Marka Lazarića, Alena Svetopetrića, Dubravka Voriha i mnogih drugih, garancija su vrhunskog glazbenog doživljaja.

Kompilacijski album ''Sax & The City'' je remasteriran i posložen u odličnu cjelinu za slušanje u autu, na putovanjima i u trenucima opuštanja - idealno za vašu ljetnu playlistu!

Poslušajte je na Spotify!

04.08.2020. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno