« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
MARTINSKA

Membrain Festival – jedinstveni glazbeni doživljaj

Tako će se u dva dana programa na bini izmijeniti preko 25 DJ-eva iz Europe, regije i Hrvatske, koji će prezentirati najaktualnije trendove na svjetskoj bass sceni

Martinska i dalje zove...
Martinska i dalje zove... (Arhiva)
Više o

Martinska

,

Membrain Festival

Festival elektroničke glazbe Membrain koji se petu godinu za redom održava u Šibeniku počinje sutra, u petak, 7. kolovoza, na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji - rt i kamp Martinska.

Iako u nešto skromnijem izdanju nego proteklih godina, zbog epidemije koronavirusa, Membrain i ovog ljeta u srce Dalmacije donosi jedinstven i bogat glazbeni doživljaj.

Tako će se u dva dana programa na bini izmijeniti preko 25 DJ-eva iz Europe, regije i Hrvatske, koji će prezentirati najaktualnije trendove na svjetskoj bass sceni.

„Membrain je zaista jedinstven glazbeni festival ove godine, jer ako pogledamo izvođače, na Membrainu je gotovo 90% stranih imena; iz Engleske, Nizozemske, Njemačke... što je zaista rijetkost u odnosu na lineup drugih festivala. Uspjeli smo tako nešto gotovo nezamislivo za ovu godinu i drago nam je što ćemo publici i ovaj put pružiti jedno nesvakidašnje glazbeno iskustvo", poručuju iz organizacije Membraina.

Membrain Festival od početka ima za cilj kombinaciju atmosfere iz europskih glazbenih prijestolnica i ugodne mediteranske klime što daje savršenu sinergiju i doživljaj koji je sve više prepoznat od domaće i strane publike. DLR, Presha, Mako, Paragon, Threshold, Sepia, Hypo... samo su neka od imena koja će za vikend u Šibeniku imati jedne od svojih rijetkih inozemnih nastupa ove godine.

Kao i dosadašnji događaji na Martinskoj u organizaciji Pozitivnog ritma kao voditelja lokacije, i Membrain Festival osigurat će svim posjetiteljima sigurno i bezbrižno uživanje u glazbenom programu. Lokacija Martinka Šibenik ovog se ljeta pokazala kao COVID Safe zona i rijetka je festivalska oaza u Hrvatskoj, a i šire.

Program Membrain Festivala oba dana trajat će od 18 do 06 sati, a podrška za organizaciju i nastavak rada prikupljat će se na ulazu u vidu festivalskih ulaznica koje će iznositi 100 kuna za jedan ili 200 kuna za oba dana uz mogućnost besplatnog kampiranja.

Posebno festivalsko iskustvo donosi i kružna brodska linija broda Avalon koja tijekom cijelog dana svim posjetiteljima pruža jedinstvenu vožnju od Šibenske rive do pristaništa na Martinskoj.

Membrain Festival realizira se kroz Driftkikker Productions iz Nizozemske u suradnji sa šibenskom PARK organizacijom, dugogodišnjim akterom na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 130 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali Mora.

06.08.2020. 14:21:00
Novi komentar
nužno
nužno