« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
FESTIVAL

Wintersplash u Jedinstvu ovog vikenda

Organizatori su se potrudili i nabavili autobuse koji će vas dovesti na festival u Zagreb

Zimski Seasplash
Zimski Seasplash (Trip to Zion)
Više o

tvornica Jedinstvo

,

zagreb-info

,

Trip to Zion

,

Wintersplash

,

Seasplash

Wintersplash - zimska Seasplash zabava - je klupski događaj u organizaciji Seasplash festivala, pokrenut nakon gašenja Zagreb Winter Reggae Festivala, koji je od 2005. do 2007. godine organiziran u suradnji sa Bass Culture Soundsystem-om i Radiom 101.

U proteklih 6 godina ZWRF i Wintersplash ugostili su mnoga inozemna, respektabilna imena (Prince Alla, Ranking Joe, Dreadzone Soundsystem, Aba Shanti I, Abassi All Stars, Misty In Roots, Vibronics, Brain Damage, Kode 9, Tricky D,...), uz podršku domaćih izvođača (Edo Maajka, Radikal Dub Kolektiv, ST!llness, Kingston Sound, Confusion, Filip Motovunski,...), te različitih DJ-a i soundsystema.

Cilj Wintersplash-a je tokom zimskog razdoblja u glavnom gradu okupiti poklonike, suradnike, prijatelje, (...), festivala, kao i one koji će to tek postati, sa kvalitetnim programom koji će nas podsjetiti na nezaboravne trenutke vezane uz sve dužu tradiciju festivala, kao i najaviti i pripremiti za još bogatije sadržaje koji nadolaze (9th Seasplash festival @ Monumenti, Pula, 21.-24.07.2011., 9th Seasplash warm up tours & parties, travanj-srpanj 2011., Seasplash Summer Club @ Fort Punta Christo, Štinjan/Pula, svibanj-rujan 2011.,...).

Više o Seasplash festivalu, njegovoj organizaciji, povijesti, te popratnim događanjima i aktivnostima potražite na službenoj web stranici:

www.seasplash.net

Povijest svih ZWRF i Wintersplash događanja pronađite na linku:

http://www.seasplash.net/4/homepg/page_archives.php?page=winter

Noviteti ovogodišnjeg Wintersplasha:

Premijerno izdanje sa dvodnevnim programom, i „polu-festivalskom" koncepcijom.

Seasplash Bus

Organizirano putovanje iz matičnog grada Seasplash festivala, na relaciji Pula-Pazin-Rijeka-Zagreb i natrag, uz povoljne aranžmane sa uklj. dvodnevnom ulaznicom, koji zainteresiranima nude značajan popust u odnosu da takvo putovanje organiziraju samostalno:

Pula - Zagreb - Pula + dvodnevna ulaznica = 280,00 kn

Pazin - Zagreb - Pazin + dvodnevna ulaznica = 270,00 kn

Rijeka - Zagreb - Rijeka + dvodnevna ulaznica = 260,00 kn

Navedene aranžmane možete nabaviti na pretprodajnim mjestima 4. Wintersplash-a u Rijeci i Puli. (popis lokacija na kraju obavijesti).

Nakon plaćanja aranžmana, uz dvodnevnu ulaznicu, dobijate račun i narukvicu za putovanje autobusom, koju stavljate prije polaska i skidate nakon povratka.

Vaše mjesto morate osigurati do 31.01., nakon čega će biti objavljen vozni red autobusa (polazak petak, 4.02. poslije podne, povratak u nedjelju, 6.02. ujutro).
- svi iz mjesta gdje nema organizirane pretprodaje (Rovinj, Pazin, Motovun, Poreč, Labin, Rabac, itd.), mogu poslati upit na mail: infosplash@seasplash.net

Drugu godinu zaredom Wintersplash se odvija u istom prostoru (Tvornica Jedinstvo nalazi se u istom kompleksu kao i klub Močvara), u "sound system" izdanju via Digitron Sound. Zastupljeno je nekoliko stilova, prvog dana uz naglasak na roots dub i reggaewise dubstep, a drugog na tvrđi i party vibe dubstep, jungle i drum'n'bass, uz presjek domaće scene i suradnika koji se u proteklo vrijeme ističu stalnim angažmanom, predanošću, organizacijom različitih događanja, produkcijom, izdanjima, i sl. Ovogodišnji novitet je što u špici obje večeri nastupaju inozemni gosti, koji svaki ponaosob pripada antologiji predstavljenih stilova.

petak/subota - 4. & 5.02.2011.

21-05h

Tvornica Jedinstvo, Trnjanski nasip bb, Zagreb

Petak, 4.02., 21-05h

Rob Smith aka RSD (UK, Punch Drunk/Tectonic)

DIGITRON SOUND SYSTEM

JAH BILLAH

BALKAN'S HI-FI

CHAKKA & POPAY

Subota, 5.02., 21-05h

JACKY MURDA (USA, Chopstick Dubplate/Little Island/Jing Bong Ting)

CHATKO (Rewind) & GEKKO (Bass Invaders)

DUBstep KLUB team (Bamster, Jan Becele, Meniga)

MAYA (Trip To Zion)

SEASPLASH PULA CREW (Teddy-Lee, L Jay, Raul)

MC's: Chakka, JewBwoy & Popay

Visuals by Trip To Zion VJ team

 

01.02.2011. 08:07:32
Novi komentar
nužno
nužno