« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
ELEKTRONSKA GLAZBA

Tatraplan u Legacyju ovog petka

House sa jakom DJ postavom i povratak na kraj prošlog stoljeća, zlatno doba elektronske glazbe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Legacy)
Više o

Legacy

,

Thian

,

Blurix

,

Tatraplan

,

DJ Tru Lee

Tatraplan- Kultni program elektronske glazbe koji je u "zlatno doba" privlačio mase poklonika techno glazbe na plesne podije Zagreba, ali i Stuttgarta se vraća.Ovog puta, Beat.hr DJ-portal predstavlja "Tatraplan"; večer u kojoj se stara, dobra vibra vraća na plesne podije I među zagrebačke partijanere.

Kao i prvog puta, za atmosferu i dežurni nestašluk biti će potrebna i čvrsta stalna postava residenta, a istu čine Thian i Blurix. Zagrijavanje večeri ili warm-up odraditi će Ishek. Ipak, pravo iznenađenje i, usuđujemo se reći, "poklon večeri" svima koji dođu biti će set DJ-a koji je ploče vrtio, muziku birao i za stare ravere svirao - DJ Tru Lee.

DJ Tru Lee jedan je od DJ-a koji su obilježili vikende u tom legendarnom klubu tokom druge polovice devedesetih godina. Rame uz rame s DJ-ima poput Grge (Toxic), Mr. DJ Darija, Pere Fullhousea i mnogih drugih bio je nezaobilazna figura partija u klubu Mungos (Kašina). Osim sa domaćim snagama, deckove je dijelio i s mnogim inozemnim gostima kao što su: Westbam, Jean Marie Kon, Sonik, Laurent Garnier, David Morales, DJ Hell, Paolo Barbato...

Svirajući je prošao gotovo svaki grad u HR, a gostovao je i u susjednoj Sloveniji. Od zanimljivijih događanja na domaćem terenu za izdvojiti su svirke na „Space Invaders", te prvi u Hrvata Love Boat sa Mr. DJ. Darijem, kao i na partijima koji su pokrenuli scenu na Zrću. Tru Lee dulje vrijeme nije bio aktivno prisutan na sceni, ali kako to obično biva, interes za glazbom nije jenjavao. Nakon gotovo cijelog desetljeća klupske apstinencije ljubav prema glazbi ponovo dolazi do izražaja i Tru Lee je spreman ispričati svoju priču iza mix-pulta još jednom. Ovoga puta, kako i sam kaže, "u plesnoj house maniri".

U petak, 28.01.2011., nema izlike.. Svi u Legacy, svi na Tatraplan!

And we will dance...

Beat.hr crew

- datum: 28.01.2011. (petak)

- naziv eventa: Beat.hr presents Tatraplan

- klub: Legacy Club (Mesnička 36, Zagreb)

- sviraju:

* Tru Lee (Mungos/Kasnhina, 1997-2000)

* Thian (Tatraplan / Bonzai Rec.)

* Ishek (warm-up set / Bonzai Rec.)

* Blurix (Diggarama / Zimmer-Rec.)

- vrijeme: 22.00-04.00 h

- upad: 20 kn

- svira se: tec-house / house & techno

http://soundcloud.com/tatraplan/dj-thian-chase

http://soundcloud.com/blurix-1/audio-mixed-for-beat-hr

Više informacija i free upadi na: www.beat.hr

27.01.2011. 09:35:00
Novi komentar
nužno
nužno