« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
CLUBBING

Program Sirupa za ovaj vikend

Petak je humanitaran, a subota donosi UES Clubbing Carnival Party

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Sirup)
Više o

vikend

,

zagreb-info

,

Sirup

,

Chew The Fat!

Sirup i ovoga vikenda nudi sjajne programe, a posebno treba obratiti pažnju na Chew the Fat u petak koji ima humanitarni karakter. Ne zaboravite svratiti do Sirupa i pomoći ekipi Chew the Fata da pokrije troškove bolničkog liječenja prijatelja!

petak, 04.02.2010.

Humanitarni CHEW THE FAT! Croatia

Ekipa iz Chew the Fat! Croatia iskoristila je priliku kako bi financijski pomogla svom prijatelju Petru Panteliću koji je nakon nezgode nažalost ostao nepokretan. Sva prikupljena sredstva od prodaje karata te dragovoljnih donacija biti će darovana Petru u svrhom pokrivanja troškova liječenja.

Na ovoj hvalevrijednoj akciji nastupit će dvojac INURFACE, DJ Yesh, Senno i VJ Polygon.
INURFACE je producentski dvojac koji čine mladi zagrebački producent RG (Arian Vuica) i rezident DJ hrvatskog izdanja Chew the Fat!-a, DJ DMT (David Tešić) iz Zaprešića. Iako grupa postoji od srpnja 2010., ovo će im biti prvi zajednički nastup.

Arian Vuica aka RG aka Dr. Strapazoot odgojen je u glazbenoj obitelji te je od malih nogu okružen glazbom i instrumentima. Glazbenom produkcijom se bavi od 16. godine kada je počeo surađivati sa Baby Dooksom iz legendarne hip-hop grupe Bolesna Braća. Nakon toga odlazi u Englesku gdje je na svjetski poznatom SAE Institutu studirao audio inženjerstvo, a početkom 2010. pokreće digitalnu izdavačku kuću E-llegal Records.

Cijena ulaza: 20 kuna (Prihodi idu u dobrotvorne svrhe)
Happy hours: 23-01

subota, 05.02.2010.

UES Clubbing Carnival party

Pete Dux | UES

s_Poiler | Cloud Nine | AUT

Pete van Weed | Cloud Nine | AUT

Matko | EMP

Cijena ulaza: 30kn

Happy hours: 23-01


 

01.02.2011. 11:58:00
Novi komentar
nužno
nužno