« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
VODENJAK - 2018.

VODENJAK - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Vodenjacima daje do znanja da je ozbiljnost ključna riječ godine, a da su dobici toliki da se isplati odrasti

Godišnji horoskop za 2018. za Vodenjake
Godišnji horoskop za 2018. za Vodenjake (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop Vodenjak

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2018. govori pripadnicima ovoga znaka da je godina dobra, čak i odlična, no pod nekim uvjetima koji vam se možda neće svidjeti - potrebne su promjene u određenim aspektima osobnosti kako bi napokon ostvarili svoj puni potencijal. Preciznije - vrijeme je da odrastete, ma koliko to vama grozno zvučalo.

Ne kažemo da su Vodenjaci djetinjasti, no ne može se poreći da se zapravo igraju života - ništa ne shvaćaju toliko ozbiljno da bi počeli planirati, raditi po pravilima koja su uvriježena i prestati ih kršiti i smišljati nova kad god im stara ne odgovaraju ili ih smatraju zastarjelima. Zapamtite, vi ste najnapredniji znak zodijaka, što automatski povlači za sobom problem sa shvaćanjem vaših ideja od strane okoline.

Prvi problem dolazi već u prvom dijelu godine, kad 15. veljače nastupi pomrčina Sunca u vašem znaku. Kod Vodenjaka će ovaj nebeski događaj uzrokovati malu krizu identiteta, no ujedno i osvijestiti potrebu za pronalaženjem novih ciljeva i načina dolaska do njih, što povlači za sobom i promjene u ponašanju i shvaćanju svijeta.

Na sreću, konjukcija Marsa i Saturna u Jarcu 2. travnja omogućit će vam da izbacite sve negativnosti iz podsvijesti i napunite se pozitivnom energijom, što će se već 16. svibnja ulaskom Urana u Bika potvrditi kao odlična stvar, jer ćete napokon dobiti osjećaj da ste se pomakli s mrtve točke.

Upravo iz svih navedenih razloga iskoristite godinu, sve do 9. studenoga, za postavljanje novih temelja i napredak na svim poljima života, da bi do kraja godine mogli mirno uživati u plodovima svoga rada.

Jedno važno upozorenje za kraj - ma koliko vi nekonvencionalni bili, ne igrajte se, sve što radite mora biti debelo s prave granice zakona, jer će vas u ilegalnim aktivnostima uhvatiti, bez obzira na svu vašu pamet i elokvenciju.

POSAO

Godina kakvu Vodenjaci jedva čekaju - puna izazova i prilika za dokazivanje inteligencije i kreativnosti. Jupiter je dvije trećine godine u Škorpionu u vašoj kući karijere, pa ako do sada niste smogli snage za potrebne promjene kako bi napredovali u poslovnom smislu, krajnji je čas da se ukrcate na taj vlak, jer ovako pozitivne aspekte jednostavno ne smijete propustiti.

To praktično znači da će biti nužno planirati više nego inače i držati stvari pod kontrolom cijelo vrijeme, bez uobičajenih lutanja bespućima vaše mašte i svijetle budućnosti koja se možda može dogoditi - ove ćete godine tu budućnost stvarati i pretvoriti je u opipljivu, prilično lukrativnu sadašnjost uz samo malo više samodiscipline nego inače.

U slobodno vrijeme pustite mašti na volju, jer neki od hobija koje imate ili želite imati mogu definitivno prerasti u vrlo ozbiljan posao, no ponavljamo - samo legalno i samo planski, znajući koliko su Vodenjaci skloni improviziranju nije na odmet ovo ponoviti i deset puta ako treba kako bi to dovoljno ozbiljno shvatili.

Promjene su vama normalna stvar, tako da promjena posla, cijele karijere ili preseljenje na novu lokaciju u periodu između svibnja i studenoga neće biti ništa čudno ili neočekivano, na vama je samo da to odradite na najbolji mogući način.

Sve u svemu, što se posla tiče, ovo je godina u kojoj će vaši snovi postati stvarnost - ali ne sami od sebe, već vašim punim angažmanom.

LJUBAV

Iskušenja na ljubavnom planu obilježit će ovu godinu jer ćete u svom znaku imati čak dvije eklipse, Sunčevu i Mjesečevu, što prema van neće značiti puno - ponašat ćete se isto kao i prije, no zato vas očekuje vrlo burna situacija u vašoj glavi.

Nećete biti sigurni je li bolje ostati na starom ili mijenjati ljubavni život, a neće vam pomoći niti dvije eklipse u vašoj opoziciji, znaku Lava, što će sve na kraju ipak uzrokovati brojne promjene u vašim idejama, navikama i pogledu na svijet s ljubavne strane.

Na sreću, Vodenjaci se u promjenama snalaze i osjećaju kao ribe u vodi, tako da ako netko mora imati ovako izazovnu godinu, dobro je da ste to vi - neće biti depresije, vikanja, drastičnih poteza i ludosti koja obično prati ovako zahtjevne nebeske događaje. Štoviše, sve to ćete podnijeti i preživjeti puno lakše i jednostavnije nego Lavovi koji su u identičnoj situaciji.

Savjet je jednostavan - Vodenjaci u vezama oko datuma pomrčina Sunca i Mjeseca (31. siječnja, 15. veljače, 27. srpnja i 11. kolovoza) trebaju biti uviđavniji nego inače prema partneru i ne smiju donositi nagle odluke. Potpuno drugačija situacija je sa samcima, jer upravo ti dani su najbolji za pronalaženje partnera iz snova.

Da ne bi sve bilo tako izazovno cijelo vrijeme pomoći će vam draga Venera svojim tranzitima od druge trećine siječnja do prve dekade veljače, kraja travnja i prve polovice svibnja i cijeli kolovoz, dok vas ljubavna idila očekuje u studenome.

Sve u svemu, godina koje ćete se rado sjećati...

ZDRAVLJE

Fizički ćete biti gotovo pa besprijekorno zdravi cijele godine, jedine probleme stvarat će vam vaša psiha koja bi u trenucima prevelikog umora i stresa mogla servirati neugodna iznenađenja u vidu lošeg sna, mučnih snova i sličnog. Stoga se potrudite meditirati i redovito se kretati ili baviti tjelovježbom, jedino tako ćete spriječiti da se psihički problemi ne počnu manifestirati na jetri i bubrezima.

 


Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:32:16
Novi komentar
nužno
nužno