« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
RAK - 2018.

RAK - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Rakovima poručuje da je ovo godina truda i rada, no jednako tako i perioda uživanja u plodovima napora

Godišnji horoskop za 2018. za Raka
Godišnji horoskop za 2018. za Raka (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

horoskop 2018.

,

godišnji horoskop za 2018.

,

godišnji horoskop Rak

Godišnji horoskop za Raka za 2018. poručuje pripadnicima ovoga znaka da je 2018. godina upravo ta u kojoj će do izražaja doći njihovi talenti i da je krajnji čas da se bace na posao i razviju ih koliko god mogu, kako bi mogli na taj način ispuniti svoj život poslom koji vole i koji neće smatrati obavezom, već užitkom.

Ulaskom Saturna u Jarca krajem 2017. započeo je dvogodišnji period u kojem će Rakovi morati redefinirati svoje obiteljske odnose, a kako je obitelj pripadnicima ovoga znaka uvijek na prvom mjestu, jasno vam je da ćete imati posla i preko glave - više nema šale, sve treba sjesti na svoje prirodno mjesto i donijeti vam sigurnost za kojom žudite od trenutka kad ste shvatili da je vrijeme za zasnivanje vlastite obitelji.

Na poslovnom planu godina neće biti ništa manje zahtjevna, jer su na red došle velike stvari koje će umnogome odrediti vašu budućnost za sljedećih nekoliko godina, što praktično znači da odmora baš i neće biti, a umor ćete morati obrisati svako jutro prije nego što krenete u novi dan kako god znate i umijete - ma koliko ponekad željeli klepiti budilicu i ostati u krevetu do podneva.

Promjene će biti najizraženije sredinom godine, kada se 27. srpnja dogodi pomrčina Mjeseca u Vodenjaku i otvori u vašem umu spremnost za odbacivanje starih uvjerenja kako biste mogli napokon usvojiti nove, učinkovitije i kvalitetnije modele ponašanja.

Sve u svemu, godina će biti sve samo ne laka, ali nakon nje vam slijedi duži period uživanja u plodovima rada... pa zasučite rukave i bacite se na posao.

POSAO

Poslovni dio života ove je godine Rakovima prilično dobro aspektiran, tako da ne treba oklijevati već čvrsto zgrabiti sve prilike koje se ukažu. Kako vam je odnos s ljudima vrlo važan, vrijedi znati da prvi problemi dolaze 18. ožujka kad Mars ulazi u znak Jarca i stvara nelagodne situacije koje biste inače željeli izbjeći.

No, to će biti moguće samo tihom diplomacijom i saginjanjem glave, jer ove godine nije uputno ulaziti u rasprave - mogle bi postati previše žučne i zakomplicirati vam život do neslućenih razmjera.

Oslonite se na mlađe kolege koje u vama vide mentora i učitelja, s njima će vam komunikacija teći neometano i vrlo otvoreno. Uz to, držite se pravila struke i ne pokušavajte promijeniti ustaljeni tok stvari na radnom mjestu, nije još vrijeme za to.

Umjesto buna i svađa, posvetite se svojim talentima, neki od njih još uvijek su u zapećku i čekaju svojih pet minuta slave. Na taj ćete se način dokazati na najbolji mogući način - djelima, a ne riječima i svim kritičarima začepiti usta, što će u konačnici već tijekom ljetnih mjeseci donijeti drastične pozitivne promjene u vašem statusu na radnom mjestu.

Karijeru možete značajno unaprijediti, a možda i promijeniti sve do početka studenoga zbog pozitivnog utjecaja Jupitera u Škorpionu, tako da svaku priliku i poziv koji sleti na vaš stol trebate dobro odvagnuti - sve što napravite ove godine imat će dugoročne posljedice na vaš radni status i financije, pa nemojte previše oklijevati.

LJUBAV

Obitelj je Rakovima uvijek na prvom mjestu i tu mora sve štimati, no kad Saturn uđe u Jarca (što se dogodilo krajem 2017.) i ostane još dvije i pol godine u 7. kući odnosa i braka, problemi se rađaju praktično ni iz čega.

Jednostavno rečeno, započelo je vrlo zahtjevno razdoblje odnosa s partnerom koje će zapravo odrediti sudbinu vaše veze, tako da odmah bude jasno da ovo ne smijete olako shvatiti - tijekom slijedeće dvije i pol godine isplivat će sve ono što ste gurali pod tepih ili spremali duboko u tamne zakutke svog uma, a tamo su se namnožile prilično nezgodne stvari.

Kad u Jarca uđe i Mars 18. ožujka, stići će prvi vrhunac problematičnih situacija koje jednostavno morate pregrmiti ako želite da vam veza ili brak opstanu, i tu se ego mora povući pred razumom - i vama je vjerojatno jasno da ste tijekom godina ili mjeseci radili pogreške, baš kao i partner, no ovoga puta na tapeti će biti samo vaše ponašanje.

No, da ne bi sve bilo tako crno, tijekom godine imat ćete četiri razdoblja mira i sreće pod snažnim utjecajem Venere - drugu polovicu veljače i početak ožujka, kraj svibnja i početak lipnja, gotovo cijeli rujan i listopad te, možda i najvažnije, cijeli prosinac.

Na vama je da ove periode iskoristite za obnavljanje starih iskri koje su se vremenom ugasile, ponovno pronalaženje zajedničkih interesa i svega onoga što vas je spojilo kako biste na kraju godine svoju vezu vratili na pravi put sreće i obostranog zadovoljstva i poštovanja.

ZDRAVLJE

Jedino što vam ove godine može narušiti zdravlje ste vi sami i vaše psihičko stanje, koje neće uvijek biti na najvišoj razini zbog cjelogodišnje opozicije Saturna i Plutona, pa je važno pronaći ventile koji će uspješno izbaciti pritisak i stres.

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:24:30
Novi komentar
nužno
nužno