« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
RIBE - 2018.

RIBE - godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. Ribama govori da je vrijeme da se iz svijeta mašte premjeste u svijet realnosti, uz sve ono što to sobom nosi

Ribe - godišnji horoskop za 2018.
Ribe - godišnji horoskop za 2018. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop Ribe

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

Godišnji horoskop za Ribe za 2018. predviđa pripadnicima ovoga znaka godinu putovanja i prepoznavanja umjetničkih talenata koje su do sada nekako uspijevali potisnuti i držati u zapećku - dovoljno je snažnih utjecaja koji će raskinuti te lance i pustiti ih da rašire krila, a na vama je da ih ne pokušavate obuzdati, nego poletite s njima u bolju budućnost.

Dvije pomrčine posebno će utjecati na vaše stanje uma i ponašanje, pomalo čudna djelomična pomrčina Sunca 13. srpnja u Raku i nešto snažnija niti mjesec dana kasnije, 11. kolovoza u znaku Lava.

Obje će biti dovoljno moćne da promijene neke stvari, s tim što će ova u Raku imati snažan utjecaj na privatni život, način na koji se izražavate i odnose s djecom, dok će pomrčina u Lavu biti usmjerena na poslovni život i mogućnost promjene karijere onim Ribama koje nisu zadovoljne sadašnjom situacijom na tom životnom polju.

Sveukupno je došlo vrijeme za izlazak iz svijeta mašte u realnost oko vas, što ne znači da trebate potpuno umiriti svoj um i ostaviti snoviđenja za neka druga vremena - upravo suprotno, trebate se potruditi pretvoriti ih u stvarnost, u čemu će vam najviše pomoći ulazak Marsa u vaš znak 16. studenoga, kad je došlo vrijeme realizacije planova novom, razornog snagom crvenog planeta, uz dužnu pažnju i kontrolu te enegije koja se lako može pretvoriti u destruktivnu.

Sve u svemu, uživajte u malim stvarima, putovanje može trajati i dva sata, a opet biti sjajno kao da ste otišli na drugi kraj svijeta, no ove ćete se godine napokon vratiti sami sebi i početi raditi onako kako bi trebali - i u odnosima s ljudima i na poslu.

POSAO

Produktivnost je pojam koji je Ribama vrlo često stran, jer se izgube u svojim kreativnim lutanjima i asocijacima koje se smjenjuju u mislima brže od ptice trkačice - no ove je godine upravo takvo ponašanje i više nego poželjno ako ste željni uspjeha i realizacije.

Povoljni aspekti kreativnosti i iskazivanja talenta na sve moguće načine ove će godine neke Ribe odvesti u neslućene visine uspjeha, a ostale barem malo pomaknuti prema gore, što znači da se radi o rijetko dobroj godini za pripadnike ovoga znaka.

Dakle, sve ono što inače nije učinkovito i dobro ove će se godine pokazati upravo takvim - naročito nakon pomrčine Sunca u Lavu 11. kolovoza kad će talent zasjati punom snagom, bilo da ste umjetnik ili samo mali kotačić u nekom velikom sustavu - vaš će mozak napokon pronaći način da kule u zraku oživotvori u nešto konkretno, primjenjivo i isplativo.

Ovakav pomak bit će drastičan za ljude s kojima radite, no na genijalno pozitivan način - napokon će shvatiti kakav biser imaju u svom društvu i naređeni će to nagraditi financijski, a kolege kvalitetnijim i boljim odnosima koji su do sada, zbog kronične neučinkovitosti, redovito patili upraov zbog kreativnosti koja je priču razvodnjavala i odvodila u pogrešnim smjerovima.

Poduzetnički duh koji se budi ulaskom Marsa u vaš znak 16. studenoga treba obavezno iskoristiti na najbolji mogući način - traženjem (i dobivanjem) povišice, promjenom posla ili otvaranjem vlastitom, kako kome od pripadnika ovoga znaka najbolje odgovara.

Sve u svemu, godina realizacije potencijala je tu, napravite sve da postane i godina ostvarenja snova.

LJUBAV

 

Pritisak koji ste osjećali godinama nestaje, što zapravo znači da se u odnosima s partnerom (stalnim ili potencijalnim) vraćate samome sebi, a to je i više nego dobra vijest - bilo je krajnje vrijeme da neke stvari u vašoj glavi sjednu na svoje mjesto i omoguće vam da prodišete punim plućima i oslobodite se okova koje ste si sami nametnuli.

Pravi ideali isplivat će na površinu i u prve dvije trećine godine potpuno potisnuti snove, no nakon 9. studenoga ponovno će se polako izbrisati granica između sna i jave, tako da je potrebno do tada postaviti sve na svoje mjesto, srediti odnose s partnerom ili pronaći novoga, zavisi od toga jeste li u vezi ili braku ili još uvijek tražite svog životnog suputnika.

Dobra Venera na vašoj je strani svako malo, tako da ne bi trebali imati previše problema - gotovo cijela veljača i početak ožujka, kraj svibnja i početak lipnja, dvije trećine rujna i cijeli listopad i na kraju cijeli prosinac, što znači da ćete imati dovoljno prilika za sređivanje svog ljubavnog života na najbolji mogući način.

Nemojte dozvoliti da vas djelomična pomrčina u Raku 13. srpnja izbaci iz takta i odnos prema djecu u potpunosti pretpostavi odnosu s partnerom.

Sve u svemu, ova će godina biti daleko ugodnija u ljubavnom smislu od nekoliko prethodnih, tako da će vam svaki zajednički trenutak s partnerom, baš kao nekad, vratiti osmijeh na lice.

ZDRAVLJE

Uglavnom dobro, posebno zbog potpunog povratka imuniteta koji je kod vas izuzetno snažno povezan s psihičkom stanjem - kad je ono dobro kao ove godine, bolesti vas zaobilaze u širokom luku. Preporuka koju obavezno treba poslušati odnosi se na kraj godine, studeni i prosinac kada bi neumjerenost u jelu i piću mogla ozbiljno utjecati na vaš probavni sustav i zdravlje srca. Više se krećite i sve će biti u redu.

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:33:12
Novi komentar
nužno
nužno