« Seks
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
MA DA?

Vještine u krevetu ovise o - krvnoj grupi?

Najbolji je seks kada su partner i partnerica oboje krvna grupa 0 jer se A, B i AB ne snalaze tako dobro u krevetu

Čudno, ali zabavno :)
Čudno, ali zabavno :) (iStock)
Više o

seks

,

krvna grupa

Vještine seksa ovise o raznim stvarima, a prvo će nam pasti na pamet iskustvo, no zanimljivo je da se u cijelu priču mogu uključiti i - krvne grupe?!

Recimo, neki se u krevetu potrude dodatno, a najveći im je poraz da druga strana ne bude zadovoljena. 

To je upravo opis krvne grupe 0 koja je na glasu za najboljeg seksualnog partnera.Mnogi od pripadnika grupe 0 radije bi sebi uskratili užitak nego da partner/partnerica ostane nezadovoljena. Radi se ujedno o najčešćoj krvnoj grupi, a muškarci koji joj pripadaju imaju najmanje problema s potencijom. 

Pripadnici krvne grupe 0 voli eksperimentirati i vrlo su inovativni pod plahtama. Ne trpe monotoniju pa si čak postavljaju i teško ostvarive ciljeve u kojima nerijetko doista uspiju. Najbolji je kada su partner i partnerica oboje krvna grupa 0 jer se A, B i AB ne snalaze tako dobro u krevetu. 

Znanstvenici sa Sveučilišta u Ordu utvrdili su da muški pripadnici krvne grupe A, B i AB imaju otprilike četiri puta više šanse za probleme s potencijom i erektilnu disfunkciju. Rezultati studije pokazali su da je čak 42 posto muških sudionika krvne grupa A imalo problema s potencijom, a samo 16 posto je onih koji su to priznali unutar grupe 0, prenosi Daily Mail.

Još uvijek nije jasno zašto krvna grupa igra ulogu u seksu te zašto utječe na potenciju.

16.01.2019. 21:37:00
Novi komentar
nužno
nužno