Život
ČESTITAMO!

Kako doživjeti višestruke orgazme - znaju znanstvenici!

objavljeno prije 13 godina

Samo 25 posto žena ima sposobnost doživjeti orgazam prilikom svakog seksualnog odnosa, u usporedbi s čak 90 posto muškaraca tvrdi portal B92. Srećom, nova znanstvena studija… više »

SOMETHING AWSOME!

Mark Zuckerberg najavljuje "fantastičnu novost" sljedećeg tjedna

objavljeno prije 13 godina

Riječima primjerenim Barneyju iz serije Kako sam upoznao vašu majku, Mark Zuckerberg je najavio da će Facebook otkriti nešto fantastično sljedećeg tjedna.  Na "nečemu… više »

OBARA REKORDE

Korisnici Twittera šalju 200 poruka dnevno

objavljeno prije 13 godina

Iako još treba dugo do dostizanja Facebooka koji ima 750 milijuna korisnika, Twitter se širi zapanjujućom brzinom i trenutno vrijedi 10 milijardi dolara. Kako bi što… više »

BIZARNO I ZABAVNO

Cool činjenice iz svijeta seksa

objavljeno prije 13 godina

Seks je uvijek zanimljiva tema, a dobar dokaz za to ima portal Intimatemedicine koji vas pita sljedeće - jeste li znali da:   25 posto žena misli da novac učini muškarca… više »

PREVENCIJA

Ljetno nevrijeme - kako izbjeći opasnosti

objavljeno prije 13 godina

Nikada nemojte podcijeniti ljetno nevrijeme: tijekom mnogima omiljenog godišnjeg doba broj udara munja se znatno povećava, a time i rizik da od njih stradate. Nažalost mnogi spomenutu… više »

MALI TRIKOVI

Tajna lijepe kože Jessice Albe

objavljeno prije 13 godina

Mama zna najbolje - tako je uvijek bilo i, čini se, uvijek će i biti. Barem u svijetu ljepote. Dokaz za to ima prelijepa glumica Jessica Alba. Naime, za ljepotu svoje kože može zahvaliti… više »

NOVOROĐENČAD

Tromjesečne bebe prepoznaju glasove i znaju kada ste tužni

objavljeno prije 13 godina

Rijetke trenutke kada njihove bebe napokon zaspu, mnoge majke iskoriste da se malo posvete sebi ili pročavrljaju sa prijateljicama na telefon. Ipak, ukoliko se imate potrebu nekome požaliti… više »

KEMIKALIJE I HORMONI

Kemikalije iz proizvoda za ljepotu čine vas debljima

objavljeno prije 13 godina

Svaki će vam liječnik ili nutricionist reći kako je rješenje za epidemiju pretilosti koja je zavladala svijetom redovita tjelovježba i zdrava prehrana. Novo istraživanje pokazuje kako… više »

GOOGLE+

Google onemogućio nove prijave u svoju društvenu mrežu Google+

objavljeno prije 13 godina

Google je zbog iznimnog interesa i navale znatiželjnika bio prisiljen zatvoriti mogućnost prijave novim korisnicima na svoju društvenu mrežu Google+ samo 6 sati nakon što je… više »

ŽIVJELO 21. STOLJEĆE!

iPhone aplikacija u svakom trenutku zna točan broj žena u kafiću

objavljeno prije 13 godina

Koliko vam se samo puta dogodilo da ste potpuno skockani i nabrijani na dobru zabavu uletili u neki kafić ili klub, samo kako bi se ispostavilo da je 90% ljudi unutra muškog spola, i… više »

USPJEŠNO ODVIKAVANJE

Prestanak pušenja duplo lakši uz SMS poruke podrške

objavljeno prije 13 godina

Osobe koje žele prestati pušiti imaju dvostruko veće šanse da će u tome uspjeti ako primaju SMS poruke podrške, pokazuje istraživanje objavljeno u časopisu "The Lancet".… više »

NOVA TERAPIJA

Vruće željezo može uništiti tumor na mozgu

objavljeno prije 13 godina

Razvijena je nova terapija protiv zloćudnih tumora na mozgu koja se sastoji od ubrizgavanja male magnetne kapi željeznog oksida u tumor. Jedna kap sadrži čak 17 milijardi čestica željeznog… više »

JOŠ MALO

Isprintajte si solarne ćelije

objavljeno prije 13 godina

Tintni printer može ispisati solarnu ćeliju, vijest je koja stiže sa Sveučilišta Oregon. Znanstvenici su razvili posebnu tintu koja doista omogućuje printanje solarnih ćelija kod kuće,… više »

KLICRAINBOW

Supergay - igrica za iPhone koja vas potiče da budete ono što jeste

objavljeno prije 13 godina

Dugačak je niz aplikacija u Appleovom App Storeu koje su pokušale promovirati anit-gay raspoloženje, ali srećom ne baš uspješno. Ipak, da opet dođe do nečeg sličnog,… više »

ISLAM I LJUDSKA PRAVA

Vlasti u Saudijskoj Arabiji pustile iz zatvora žene uhićene zbog vožnje

objavljeno prije 13 godina

Žene iz Saudijske Arabije koje su uhićene zbog prkošenja zabrani vožnje ženama, puštene su ih zatvora. Prema pisanju ABC Newsa, pet je žena uhićeno u gradu Jeddahu na obali… više »