Televizija nema sljedeće stranice
TV

Tjedni program AXN Adria od 14. do 20. listopada

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

NEZABORAVNA (ep 2) Ponedjeljak, 14.10. u 21:50 Detektivi Carrie Wells I Al Burns pridružuju se elitnom odjelu njujorške policije zaduženom za teške zločine koji istražuje slučaj… više »

TV

Nezaboravna 2 - druga sezona sjajne krimi serije na AXN Adriji

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

"Ja sam Carrie Wells. Samo nekoliko ljudi u svijetu ima sposobnosti pamćenja svega. Ja sam jedna od njih. Odaberi bilo koji dan mog života I reći ću ti što sam vidjela i čula: lica,… više »

TV

Tjedni program AXN Adria od 7. do 13. listopada

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

NEZABORAVNA (ep. 2) Ponedjeljak, 7.10. u 21:50 Istraga umorstva informatora u slučaju vezanom uz teroriste vodi Carrie i Ala do vojnog veterana koji patio od PTSP-a. U pozadini tragične ratne… više »

SERIJE I FILMOVI

Tjedni program serija na AXN Adria od 30. rujna do 6. listopada

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

KUĆA MRTVACA (ep. 1-3) Ponedjeljak, 30.9. u 22:00 Prve tri od ukupno pet epizoda hvaljene britanske horor serije. U tijeku snimanja realityja Big Brother izbija epidemija zombija. Uskoro… više »

PREPORUKE

Tjedni program serija na AXN Adria od 23. do 29. rujna

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

HOSTEL Ponedjeljak, 23.9. u 22:00 Grupica bezbrižnih studenata na proputovanju Europom prema preporukama posjećuje Bratislavu nadajući se provodu iz snova. Međutim, u trenutku kad su shvatili… više »

TV

Tjedni program serija na AXN Adria od 16. do 22. rujna

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

ČOVJEK BEZ TIJELA Ponedjeljak, 16.9. u 22:00 Sebastian Caine talentirani je znanstvenik zaposlen u tajnom odjelu za istraživanja američke vlade. Kada formula za nevidljivost uspije na… više »

TV

AXN Adria tjedni raspored serija od 9. do 14. rujna

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

HAWAII 5-0 (ep. 2) Ponedjeljak, 9.9. u 21:00 Nakon nasilne otmice bivšeg NSA-inog eksperta za cyberterorizam u centru Waikikija odjela 5-0 mora brzo djelovati kako bi spasio čovjeka i… više »

TV

Serije na AXN Adria od 2. do 8. rujna

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

HAWAII 5-0 (ep. 1) Ponedjeljak, 2.9. u 21:00 Po povratku na Hawaiie kako bi istražio umorstbo svog oca odlikovani mornarički oficir Steve McGarrett regrutiran je od strane Guvernera kako bi… više »

SERIJE

SPT naručio drugu sezonu Bez granica

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Sony Pictures Television (SPT) Networks naručio je drugu sezonu serije "Bez granica" za svoje međunarodne kanale među kojima i za AXN Adriu. Ukupno 12 epizoda snimat će se na lokacijama u… više »

PREGLED

AXN - tjedni program od 26. kolovoza do 1. rujna

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

NESTALI (ep. 2) Ponedjeljak, 26.8. u 18:30 Dok se potraga za njezinim sinom Michaelom nastavlja Becca sklapa dogovor sa šefom Francuske obavještajne službe. Dogovor, pak, dolazi… više »

TV

AXN - tjedne preporuke od 19. do 26. kolovoza

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

ZLOČESTI DEČKI 2 Ponedjeljak, 19.8. u 21:00 Detektivi Marcus Barnett i Mike Lowrey istražuju uvoz jakog ekstazija u Miami kojeg organizira kubanski narko boss Johnny Tapia: Marcusova sestra… više »

NAŠI DEČKI

Crvena udovica - nova serija na AXN-u od 6. svibnja

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

AXN Adria započinje u ponedjeljak, 6. svibnja u 21:05 s emitiranjem dugonajavljivane američke kriminalističke serije "Crvena udovica", o ženi koja je prisiljena otplaćivati mafijaške… više »

SERIJA

Hatfields & McCoys na AXN-u

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Trodjelna, epska mini serija sa Kevinom Costnerom i Billom Paxtonom u glavnim ulogama premijerno će biti prikazana na AXN-u u srijedu, 26. prosinca u 21 sat. U pitanju je istinita američka… više »

NOVOSTI

AXN snima seriju CROSSING LINES

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

AXN je potvrdio premijerno emitiranje nove serije Crossing Lines u središnoj Europi u 2013. godini. Jednosatna kriminalistička serija je posljednja originalna serija naručena od Sony… više »