Televizija
SERIJE

Premijera nove serije "Straža" 19. studenog na HBO GO-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

„Straža" prati nevjerojatnu skupinu neprilagođenih, Gradsku stražu, koja je prisiljena pronaći hrabrost da spasi svijet, pritom iznenadivši čak i sebe. Komična, ali uzbudljiva… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Sjeverne vode" 5. studeno

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

„Sjeverne vode" (The North Water), nova serija koju je prilagodio i režirao hvaljeni filmaš Andrew Haigh, a temeljena je na knjizi Iana McGuirea, imat će premijeru 5. studenog na… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Angela Black" 26. listopada na HBO GO-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Opisana kao hitchcockovski triler, serija prati ženu zarobljenu u nasilnoj vezi, kada u njezin život uđe osoba koja ju izbaci iz kolosijeka, preokrene njezino postojanje i pokrene… više »

NOVOSTI

EON platforma dostupna je na tržištu od preko 40 milijuna ljudi

objavljeno prije 3 mjeseca

Najpopularnija TV platforma u jugoistočnoj Europi sada je dostupna i korisnicima kompanije Nova zahvaljujući United Grupi, koja i na grčko tržište donosi najsuvremeniju tehnologiju i… više »

SERIJE

Sedma sezona serije Mlađa na FOX Lifeu

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Kada se Liza Miller, majka u 40-ima, razvede i ostane grcati u dugovima bivšeg muža kockara, odluči ponovo pokrenuti svoju karijeru. Liza ubrzo shvaća da je njezine godine i vrijeme… više »

SERIJE

Stiže treća sezona Nasljeđa

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

„Nasljeđe" je nagrađivana serija čija je druga sezona osvojila ukupno sedam Emmy nagrada, među kojima i onu za najbolju dramsku seriju. Logan Roy i njegovo četvero djece vode jedan od… više »

FOX

Druga sezona serije Zašto žene ubijaju

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Marc Cherry, tvorac izuzetno popularnih i uspješnih Kućanica i Vraških sluškinja kreirao je i ovu izvrsnu seriju Zašto žene ubijaju. Nakon prve sezone koja je… više »

HBO MAX

HBO Max predstavio streaming platformu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, na današnjem virtualnom događaju predstavila je svoju streaming uslugu. HBO Max okuplja brendove Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Tračerica"

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Novu seriju je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, gotovo desetljeće nakon… više »

HBO MAX

Stiže HBO Max u Europi

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, bit će lansiran u Europi 26. listopada, kada će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španjolska i Andora postati prvih… više »

HBO

Premijera nove HBO serije "Prizori iz bračnog života"

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Nova petodijelna HBO serija „Prizori iz bračnog života" (Scenes From A Marriage), s Oscarom Isaacom i Jessicom Chastain u glavnim ulogama, imat će premijeru 13. rujna na HBO GO-u, a… više »

HBO

Njujorški epicentri 9. 11. —> 2021½

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Novi HBO dokumentarac u četiri dijela „Njujorški epicentri 9. 11. -> 2021½" (NYC Epicenters 9/11 -> 2021½) imat će premijeru 23. kolovoza na HBO GO-u kada… više »

NOVE PONUDE

Comcast i ViacomCBS najavljuju SkyShowtime

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Comcast Corporation i ViacomCBS Inc. danas su najavili partnerstvo u kojem će pokrenuti novu uslugu video pretplate na zahtjev (SVOD) u više od 20 europskih zemalja i kojom će… više »

STVARNO?

Gospodar prstenova seli u UK

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Slikovite planine, livade i šume Novog Zelanda postale su poznate kao kulisa fillmskih trilogija Gospodara prstenova i Hobita koje je snimio dobitnik Oscara Peter Jackson.… više »

TELEVIZIJA

​Razvoj scenarija televizijskih djela u 2021.

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

U svrhu provedbe javnog poziva u ovoj kategoriji, serijskim televizijskim djelima smatraju se serijska djela predviđena za distribuciju kroz linearne i nelinearne audiovizualne medijske… više »