Televizija
COOL

Akvizicije programa velikih igrača

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

SkyShowtime - sljedeća velika streaming usluga za Europu - objavila je danas da je stekla ekskluzivna europska prava za 21 lokalnu seriju od Warner Bros. Discovery, uključujući neke od… više »

SKYSHOWTIME

Jurski svijet: Carstvo

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Jursko doba dostiže svoj epski kraj u filmu Jurski svijet Carstvo, koji dolazi pred publiku SkyShowtimea u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji od 10.… više »

AXN

Sjajan program AXN Adrie nakon Nove godine

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Nakon filmskog maratona koji emitira od Božića do stare godine AXN Adria i u prvim danima 2023. nastavlja s neprekidnim prikazivanjem velikih filmskih hitova. Od 1. do 15. siječnja program će… više »

AXN ADRIA

AXN božićno-novogodišnji filmski maraton

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Počevši od Badnjaka, pa sve do stare godine program AXN Adrie u potpunosti će biti posvećen filmovima. Na rasporedu je ukupno 93 hit naslova koji će žanrovski proći od horora, komedija… više »

HBO MAX

10 božićnih naslova na HBO Maxu

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Od božićnih filmova, preko tematskih dokumentaraca, pa sve do animiranog sadržaja za djecu, a u nastavku je lista božićnih naslova koji su već pristigli ili uskoro stižu u ponudu HBO… više »

HITOVI

Premijera Black Adama na HBO-u

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

U drevnom Kahndaqu, rob Teth Adam dobio je neograničene moći drevnih bogova, ali iskoristio je te moći za osvetu i bio je zatvoren. Sada, 5000 godina kasnije, on je oslobođen i ponovno… više »

NAJAVA

Premijera treće sezone Njegove mračne građe

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Premijera treće sezone Njegove mračne građe na HBO kanalu je danas u 20.00h, a novi nastavci će slijediti ponedjeljkom. Serija je temeljena na „Jantarnom dalekozoru",… više »

HBO MAX

Premijera druge sezone serije "Seksualni život studentica"

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

„Seksualni život studentica" prati četiri cimerice na prestižnom koledžu Essex u Novoj Engleskoj. Nova sezona imat će 10 epizoda i počinje povratkom studenata s jesenskih praznika koji… više »

HBO

Premijera nove HBO serije "The Last of Us"

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Prva sezona serije imat će 9 epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju… više »

SERIJE

Premijera druge sezone serije Bijeli lotos

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Prva sezona, čija se radnja odvija na Havajima, od 20 Emmy nominacija u 13 kategorija osvojila je 10 nagrada, što je najviše za jedan naslov ove godine, uključujući nagradu za… više »

SERIJE

Premijera nove serije Garcia na HBO Maxu

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Temeljena na istoimenom grafičkom romanu Santiaga Garcíe i Luisa Bustosa, u Astiberri Ediciones izdanju, serija GARCIA! prati Antoniju (Veki Velilla), mladu reporterku koja se brzo… više »

HBO

Zmajeva kuća porušila rekorde gledanosti u HR

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Premijera „Zmajeve kuće" imala je veći broj gledatelja od bilo koje nove originalne serije u povijesti HBO-a i postala je najuspješnija premijera serije na HBO Maxu širom… više »

EMMY

Nasljeđe dobilo najbolju dramsku seriju

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

"Nasljeđe", HBO-va serija s Brianom Coxom u ulozi patrijarha obitelji koja se bori za kontrolu nad medijskom dinastijom, bila je i favorit je za glavnu nagradu. U konkurenciji za najbolju… više »

EMMY

Može li Nasljeđe poharati Emmyje?

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Konkurencija je jaka, kažu stručnjaci za dodjelu nagrada, dijelom i zato što su se mnoge serije i zvijezde vratile na ekrane nakon što ih je prošle godine u… više »

NOVOSTI

SkyShowtime najavljuje službeni datum pokretanja usluge i sadržaj

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Nova streaming usluga SkyShowtime danas je najavila službeno lansiranje 20. rujna 2022., kad će po prvi put, u milijune domova diljem Europe, donijeti vrhunsku ponudu ekskluzivne i legendarne… više »