Spektakli
COOL

Optima Telekom uključio HBO Premium u svoje pakete

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Optima Telekom lansirao je proljetnu promotivnu ponudu koja u duo i trio paketima, bez naknade, donosi najbolje filmske naslove iz HBO Premium paketa te tablet za samo 1 kunu, jednokratno bez… više »

GoT/Wikipedia
OSMA SEZONA

Game of Thrones - tko će vladati Westerosom?

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Game of Thrones iliti Igra prijestolja je dosad najskuplj, najgledanija, najnagrađivanija i najviše piratizirana televizijska serijau povijesti. Fanovi već mjesecima čekaju osmu i… više »

GOT!

Game of Thrones kviz i društvene igre u Vintage Industrialu

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

U srijedu 10. travnja od 20.30 testirajte svoje znanje unutar i izvan granica Westerosa uz tematski kviz s bogatim nagradnim fondom, a osigurali smo vam i niz suvremenih društvenih… više »

NAJAVE

Las Vegas Show uskoro u Laubi - poznati svi detalji spektakla

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Las Vegas Show počinje za nekoliko dana, a osim sjajnih gostiju, organizatori su predstavili cjelokupni program. Gostima se još pridružuje Mirko Fodor koji sprema nekoliko… više »

MA DA?

James Bond prelazi na električni Aston Martin

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

James Bond poznat je, osim po lijepim ženama kojima je okružen i po brzim vožnjama, pa teško da na prvu izgleda kao osoba koja se brine o zaštiti okoliša. No najpoznatiji… više »

WOW!

Filmske zvijezde stižu u Rovinj

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Neka od najvećih holivudskih glumačkih imena, Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds dolaze u Rovinj gdje će snimati nastavak uspješnog akcijskog filma iz 2017. "The… više »

VIJESTI

Woody Allen snima novi film u Španjolskoj

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Woody Allen će narednog ljeta u Španolskoj snimati novi film, javlja produkcijska kuća Mediapro koja je već financirala dva Allenova filma - Vicky, Christina, Barcelona 2008. i Ponoć u… više »

OSCARI

Dodjela Oscara bez velikih iznenađenja

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Dodjela Oscara ove je godine prošla bez nekih velikih iznenađenja, pa niti na kladionicama niste mogli zaraditi neku ozbiljniju lovu kladeći se na dobitnike. Prema očekivanjima, Green… više »

NAJAVE

Druga sezona serije Odsutnost stiže 25. travnja na AXN

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Sony Pictures Television danas je najavio kako će se druga sezona hvaljene serije "Odsutnost", snimane u Sofiji, vratiti na AXN Adriu u četvrtak, 25. travnja. "Odsutnost", sa Stanom Katic… više »

ODLIČNO

Oscari se neće dodjeljivati tijekom reklama

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Organizatori svečanosti dodjele filmske nagrade Oscar odustali su od namjere da četiri nagrade dodijele za vrijeme reklama tijekom izravnog televizijskog prijenosa 24. veljače, nakon… više »

PROBLEMI?

Pobuna zvijezda protiv dodjele Oscara

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

George Clooney, Brad Pitt i Robert de Niro u četvrtak su podržali prosvjede u Hollywoodu protiv planova organizatora Oscara da se nagrade za najbolju fotografiju, montažu i neke druge… više »

NAGRADE

Grammy 2019. - nominacije

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Grammy 2019. bit će, kao i uvijek, pravi spektakl, a u nominacijema za izuzetne doprinose u glazbenoj umjetnosti i diskografiji prednjači reper Kendrick Lamar s osam nominacija za svoj rad na… više »

GOT

Igra prijestolja - poznat datum emitiranja prve epizode osme sezone

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Igra prijestolja došla je do osme, posljednje i najiščekivanije sezone, a HBO je napokon objavio datum prikazivanja prve epizode - 14. travnja 2019.  Datum početka osme… više »

DOĐITE

Whisky Fair Zagreb slavi 5. rođendan

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Svi oni koji vole whisky već petu godinu zaredom čekaju početak veljače da bi imali priliku uživati u vrhunskim whiskyjima u dobrom društvu na zagrebačkom Whisky Fairu. Najveći… više »

OSCAR 2019

Nominacije za Oscare za dva tjedna

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Zlatni globusi su dodijeljeni, a Hollywood se odmah počeo pripremati za najvažniju dodjelu godine - Oscare. Članovi Akademije filmskih umjetnosti i znanosti počeli su glasati za najvažniju… više »